stienstra-keukens-slide-over-ons-1
stienstra-keukens-slide-over-ons-2
stienstra-keukens-slide-over-ons-3
stienstra-keukens-slide-over-ons-4
previous arrow
next arrow

Stienstra Keukens, een keukenzaak in Friesland

Stienstra Keukens is gevestigd in Grou en is voor bezoekers uit heel Nederland gemakkelijk te bereiken. Bent u op zoek naar een nieuwe keuken en wilt u deskundig advies, kom dan zeker een kijkje nemen. We bieden een ruim assortiment aan diverse modellen keukens, waarbij telkens opnieuw wordt gevarieerd met kleuren, stijlen en uitvoeringen. Zo zit er ongetwijfeld iets tussen wat u aan zal spreken en kunt u deze bovendien op uw behoeften afstemmen. Zo is geen één keuken hetzelfde en krijgt u een unieke keuken voor uw woning. Onze keukenzaak in Friesland is dan ook zeker de moeite van een bezoek waard.

Deskundig advies in onze keukenzaak in Friesland

Voordat u een keuken koopt, wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat deze goed bij uw interieur en het design van het huis past. Een keuken moet naast praktisch en functioneel natuurlijk ook een zekere uitstraling hebben, waarbij u zich op u gemak voelt. Om dit te realiseren, kunt u rekenen op deskundig advies van onze gespecialiseerde medewerkers bij Stienstra Keukens. U ontvangt daarom standaard een offerte met tekeningen als onderdeel van onze service en voordat de bestelling wordt doorgevoerd, worden tevens de juiste maatvoering grondig gecontroleerd. Uiteraard zal de keuken ook op vakkundige wijze bij u thuis worden geplaatst.

Vraag een offerte aan

Bent u op zoek naar een keuken, kom dan naar onze keukenzaak in Friesland. U kunt Stienstra Keukens zowel telefonisch als per mail bereiken, voor meer informatie of het aanvragen van een offerte. Bel ons op 06-53934791 of mail ons op info@stienstrakeukens.nl.

Renovatie van de mooiste keukens in Friesland

Is uw mooie oude keuken in Friesland toe aan renovatie? Ook dan kan Stienstra u van dienst zijn. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw keuken er weer als nieuw uitziet. U kunt kiezen voor een modernere keuken, zonder dat uw oude keuken helemaal veranderd wordt. Een prachtige oude keuken moet prachtig blijven, natuurlijk. Ook voor renovatie van de mooiste keukens in Friesland heeft Stienstra alles in huis!