keuken friesland
Duitse keuken
stienstra-keukens-slide-keukens3
keuken
Duitse keuken
previous arrow
next arrow

De mooiste keukens in Friesland

Al sinds 1996 vindt u bij keukenspecialist Stienstra in Grou de mooiste keukens in Friesland. Stienstra heeft een breed assortiment, met voor ieder wat wils. Design keukens, traditionele, Italiaanse en Duitse keukens. Voor ieder budget en voor iedere type woning is er bij Stienstra wel een keuken te vinden. In de showroom kunt u zien wat er allemaal mogelijk is. Aan de snelweg tussen Grou en Leeuwarden staat ons gloednieuwe pand, ruim en voorzien van de mooiste keukens in Friesland.

Goede service bij de mooiste keukens in Friesland

Bij Stienstra is goede service altijd inbegrepen bij de mooiste keukens in Friesland. U wilt allereerst goed worden geïnformeerd over de mogelijkheden, prijzen en eventueel plaatsing van een nieuwe keuken. Een nieuwe keuken is namelijk geen alledaagse aankoop. Wij willen u daarbij niet alleen voorlichten, maar vooral ook helpen. Want als u niet tevreden wordt met uw keuken, zijn wij dat ook niet. Een mooie keuken vraagt meer dan alleen een koelkast, aanrecht en kookapparatuur. Wij zorgen ervoor dat u een keuken kiest die past bij uw wensen en zeker ook past in uw huis. We tekenen vrijblijvend uit hoe de keuken in uw huis past. Heeft u een keuze gemaakt? Dan kunnen wij de keuken ook voor u plaatsen. Wij hebben het vakmanschap in huis om de mooiste keukens in Friesland te maken!

Bezoek onze showroom

Bent u toe aan een mooie nieuwe keuken? Stienstra Keukens heeft diverse design keukens staan in de showroom. Voor elke woonsituatie hebben wij een stijlvolle keuken. U vindt onze showroom in Grou op een makkelijk te bereiken locatie. Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden.