stienstra-keukens-slide-over-ons-1
stienstra-keukens-slide-over-ons-2
stienstra-keukens-slide-over-ons-3
stienstra-keukens-slide-over-ons-4
previous arrow
next arrow

Over Stienstra Keukens

Stienstra Keukens vertaalt ideeën naar passend totaalconcept. Stienstra Keukens is gevestigd op een opvallende locatie in Groud. Pal aan de snelweg tussen Grou en Leeuwarden heeft de keukenspecialist de beschikking over een modern pand met een schitterende showroom. Daar laat Gerrit Stienstra zien dat een bezoekje aan ‘keukenland’ beslist geen eenheidsworst hoeft te zijn. Bescheiden als hij is, noemt de eigenaar de zaak geen trendsetter, maar trendvolger. ,,Natuurlijk hebben we hier prachtige designkeukens staan – het nieuwste van het nieuwste – maar bij Stienstra voelt iedereen zich thuis. Wij hebben keukens op elk prijsniveau. Design, modern, nostalgisch, je kunt hier alle kanten op. Dat is ook onze filosofie.”

Een droom keuken met uw persoonlijke touch

,,Weet je, een Mercedes is een mooie auto, maar die is niet voor iedereen weggelegd. Wil je een brede doelgroep kunnen bedienen, dan zul je een ruime keus moeten bieden.

En… keukens tegen concurrerende prijzen moeten verkopen. Wij zijn prijstechnisch zeer interessant. Al is de verkoop voor ons niet het belangrijkste. Dat klinkt misschien raar, elke ondernemer wil verdienen, maar bij Stienstra Keukens speelt met name het advies een belangrijke rol. De klant moet het gevoel hebben dat hij goed wordt geïnformeerd, dat de verkoper zijn ideeën kan vertalen naar een passend concept. Dat is onze manier van werken. Is de basis goed, dan volgt de verkoop automatisch.”

Stienstra Keukens wordt geprezen om haar transparante werkwijze

“Overigens hoeft men hier van tevoren geen aanbetaling te doen. Pas als de keuken wordt gebracht, moet er worden betaald. Eerder niet. Wij werken op basis van wederzijds vertrouwen.’’ Het mooie van Stienstra Keukens is dat de keukenspecialist een totaalconcept kan bieden. Behalve keukens en alle merken inbouwapparatuur, kan men er ook terecht voor tafels, stoelen, verlichting, tegels – zowel voor de vloer als de wand – en parket. ,,Die aanpak geeft ons ten opzichte van andere keukenzaken een streepje voor. Wij kunnen de complete keuken inrichten. Van vloer tot plafond, we hebben alle werkzaamheden in eigen hand, ook de montage van de keuken. Daarvoor hebben we eigen monteurs in dienst. Verder verzorgen we ook eventuele timmerwerkzaamheden, denk aan het aanbrengen van een plafond of het maken van een raampje. Omdat ik zelf aannemer ben geweest, kijk ik altijd ‘constructief’. Een keuken moet in alle opzichten passen en niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch.”

Een begrip binnen de Keuken branche sinds 20 jaar

Stienstra keukens mag dan aan de Biensma in Grou gevestigd zijn, over aanloop heeft de zaak niet te klagen. ,,We zijn geen nieuwkomer, maar al meer dan 20 jaar actief en hebben in die tijd een goede naam opgebouwd. Daarnaast speelt de locatie ons zeker in de kaart. We hebben een prachtige zichtlocatie, je kunt hier gratis voor de deur parkeren en we zijn goed bereikbaar. Als je van darten houdt en je zou de kaart van Friesland als dartbord gebruiken, dan is Grou de ‘bulls eye’, de roos van het dartbord. Daar kun je als keukenliefhebber niet omheen.’