stienstra-keukens-slide-design-keukens1
stienstra-keukens-slide-design-keukens2
stienstra-keukens-slide-design-keukens3
previous arrow
next arrow

Design keukens bij Stienstra in Grou te Friesland

Bij keukenspecialist Stienstra in Grou vindt u de mooiste design keukens! Met een enorm aanbod van keukens, verzameld in een ruim en modern pand, is keukenspecialist Stienstra in Grou dé plek om een keuken uit te kiezen. Al 15 jaar ontwerpen en plaatsen wij zelf onze keukens. Dat zijn er inmiddels honderden, en niet één ervan is hetzelfde! Ook uw huis kan worden voorzien van een perfect passende keuken, volledig ontworpen naar uw smaak en gebruikspatroon. In de showroom kunt u zien wat wij allemaal te bieden hebben, en hoe uw keuken eruit kan gaan zien. Wij tekenen graag design keukens voor u uit!

Design keukens met kookeiland bij Stienstra in Grou

Design keukens hebben tegenwoordig vaak een kookeiland. Bij Stienstra in Grou is er ruime keuze als het om kookeilanden gaat. Kookeilanden bestaan er in allerlei soorten en maten, aan te passen aan uw wensen. Zo kunt u kiezen voor een kookeiland dat ook te gebruiken is als bar, door er stoelen of zelfs barkrukken bij te zetten. Zo spaart u een keukentafel uit, en daarmee ook ruimte! U heeft dan een keuken waarin alles kan, volledig passend bij uw stijl en smaak. Design keukens met kookeiland vindt u kortom bij Stienstra in Grou.

Praktische design keukens bij Stienstra in Grou

Een design keuken moet niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch. Deuren die automatisch dichtschuiven, greeploze kasten, inbouwapparatuur, verlichting, zomaar een greep uit ons assortiment. Om uw design keuken helemaal naar wens in te vullen, kunnen wij die zelf plaatsen. Maar wij plaatsen niet alleen keukens, we kunnen uw hele keuken verbouwen en restylen. Volledig in het door u gewenste design, van vloer tot plafond! Wel zo praktisch, design keukens bij Stienstra in Grou!