stienstra-keukens-slide-exclusieve-keukens1
stienstra-keukens-slide-exclusieve-keukens2
stienstra-keukens-slide-exclusieve-keukens3
previous arrow
next arrow

Exclusieve keukens bij keukenspecialist Stienstra

Keukenspecialist Stienstra verkoopt de meest exclusieve keukens van het Noorden. Al 20 jaar ontwerpen, plaatsen en renoveren wij keukens. En er is er nooit één dezelfde! Uw nieuwe keuken wordt helemaal aangepast aan uw wensen. Voorzien van alle luxe en moderne techniek om het koken leuk en gemakkelijk te maken. Maar, meer dan dat is ook mogelijk! Een exclusieve keuken kan ook multifunctioneel zijn, bijvoorbeeld door er tevens een eetruimte van te maken. Ook voor eettafels en stoelen bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u al eens gedacht aan een kookeiland? Dat is een moderne keuken met alle ruimte. Een kookeiland geeft ook een sterk restaurantgevoel. Het kan namelijk ook als bar functioneren. Voor exclusieve keukens moet u dus zeker bij keukenspecialist Stienstra zijn!

Keukenspecialist Stienstra renoveert exclusieve keukens

Keukenspecialist Stienstra renoveert exclusieve keukens, en doet dat graag ook met uw keuken. U kunt uw keuken door ons professioneel laten moderniseren met een nieuw keukenfront, of nieuwe kookapparatuur of inbouwkoelkast. Netjes en mooi weggewerkt achter een kastdeur, of juist statig in het zicht. Alles om uw oude keuken zo mooi te maken als die ooit was, of om compleet te moderniseren. Keukenspecialist Stienstra renoveert exclusieve keukens zoals u dat wilt!

Kom langs bij keukenspecialist Stienstra en zie zelf onze exclusieve keukens

Stel de aankoop van een nieuwe keuken niet langer uit, en kom langs bij keukenspecialist Stienstra. Zie zelf onze exclusieve keukens, en wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden. We tekenen de plannen graag voor u uit! Onze vestiging ligt aan de snelweg tussen Grou en Leeuwarden, waar we beschikken over een grote eigen parkeerruimte. De koffie staat klaar, dus kom langs bij keukenspecialist Stienstra, en zie zelf onze exclusieve keukens!