stienstra-keukens-slide-renovatie-1
stienstra-keukens-slide-renovatie-2
previous arrow
next arrow

Op maat pakket bij Stienstra Keukens

Bij Stienstra Keukens kunt u terecht voor montage op maat. Wilt u de bestaande keuken laten demonteren, afvoeren, leidingwerk verleggen, en de wanden laten stuken? De bestaande vloer of plafond laten aanpassen bij de nieuwe keuken? Wij kunnen dit keurig voor u berekenen en uitvoeren. Voor u als klant 1 aanspreekpunt. 

Hieronder ziet u een gerealiseerd totaal concept in Drachten.

Keukenrenovatie in Friesland

Uw keuken in 1 dag er anders uit laten zien? Dat kan met de keuze van een nieuw keukenfront, of werkblad. Hieronder ziet u een gerealiseerd werkblad renovatie in Grou.

Uw keuken in 1 dag er anders uit laten zien? Dat kan met de keuze van een nieuw keukenfront, werkblad en wandtegels. Hieronder ziet u een gerealiseerd project in Leeuwarden.

Al ruim 20 jaar is Stienstra Keukens actief op renovatie van keukens. Of het nou gaat, om een ander werkblad, of keukenfront u bent van harte welkom in onze showroom in Grou te Friesland. Hier kunnen wij u de ruime keuze laten proeven van alle mogelijkheden.

Keukenrenovatie op maat

Uw nieuwe keukenfront moet natuurlijk goed passen. Of het nu gaat om de kleur of de juiste maatvoering. Wij maken er graag voor u maatwerk van. Graag maken wij een geheel vrijblijvende duidelijke overzichtelijke offerte, zonder u achteraf wekelijks hierover te blijven mailen of bellen. Stienstra Keukens heeft eigen monteurs, die meer kunnen dan alleen het plaatsen van keukens. Keukenrenovatie is een vak apart, waar kennis, vakmanschap en deskundigheid samen vallen. Door diverse fabrikanten met vele mogelijkheden, en modellen kunnen wij uw keuken een behoorlijke verandering laten ondergaan. Graag ontvangen wij u in onze showroom, of komen wij voor goed advies bij u thuis. Door een goede renovatie kunt u nog jaren genieten van uw (vernieuwde) keuken.

Laat uw oude keuken renoveren tot een mooie nieuwe design keuken

Is uw oude keuken toe aan renovatie? Ook dan kan Stienstra u van dienst zijn. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw keuken er weer als nieuw uitziet. U kunt kiezen voor een modernere keuken, zonder dat uw oude keuken helemaal veranderd wordt. Een prachtige oude keuken moet prachtig blijven, natuurlijk. Ook voor renovatie van de mooiste keukens heeft Stienstra Keukens alles in huis!