stienstra-keukens-slide-sanitair-0
stienstra-keukens-slide-sanitair-1
stienstra-keukens-slide-sanitair-2
previous arrow
next arrow

Sanitair

Ondanks de naam “Stienstra Keukens”, zijn we ook gespecialiseerd in sanitair. Bij Stienstra Keukens kunt u een compleet nieuwe badkamer of toilet, maar natuurlijk ook alleen bepaalde onderdelen, aanschaffen en laten plaatsen. Ook voor sanitair renovatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Stienstra Keukens voor mooi en duurzaam sanitair

Bij Stienstra Keukens kunt u rekenen op eerlijke en deskundige adviezen. We willen u zo goed mogelijk helpen; een nieuwe badkamer of toilet is namelijk nogal een investering. Wij maken graag een uniek ontwerp, op basis van uw wensen en eisen. Hierbij houden we uiteraard ook rekening met uw budget. Door te werken met verschillende materialen, kleuren, vormen en stijlen kunnen we een unieke badkamer of een uniek toilet realiseren. Sanitair dat niet alleen mooi, maar ook duurzaam en functioneel is. Stienstra staat dan ook voor service en kwaliteit!

Kom langs in onze showroom!

Wilt u weten wat Stienstra Keukens u kan bieden? Kom eens langs in ons showroom in Grou; makkelijk te vinden en te bereiken. Hier kunt u verschillende badkamers bekijken en direct een ontwerp en offerte opvragen.