stienstra-keukens-slide-vloeren-1
stienstra-keukens-slide-vloeren-2
stienstra-keukens-slide-vloeren-3
previous arrow
next arrow

Vloeren

Als specialist in keukens en sanitair heeft Stienstra veel ervaring met het bewerken van steen. Twintig jaar ervaring om precies te zijn. Wij leveren dan ook stenen vloeren naast keukens en sanitair. Vloeren van hoogwaardig natuursteen waar u jaren van zult genieten!

De kracht van een stenen vloer

Stenen vloeren geven uw woning een geheel eigen karakter. Steen is een natuurproduct en is dan ook 100% uniek. Een stenen vloer creƫert een luxe, levendige en moderne uitstraling in ieder huis.

Naast het mooie uiterlijk zijn stenen vloeren van topkwaliteit. Steen is een duurzaam en sterk materiaal dat erg makkelijk te onderhouden is. Het is waterdicht, vrijwel krasbestendig en hittebestendig. Het is dan ook zeker mogelijk om vloerverwarming te plaatsen. Al deze eigenschappen maken stenen vloeren steeds populairder.

Laat u vrijblijvend informeren

Spreekt een stenen vloer u ook aan? Kom dan vooral langs in onze showroom om te kijken welk type natuursteen bij u past. U vindt onze showroom in Grou op een makkelijk te bereiken locatie. Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden en kunnen, indien gewenst, direct een vrijblijvende offerte voor u opmaken.