stienstra-keukens-slide-showroom-keukens-1
stienstra-keukens-slide-showroom-keukens-2
stienstra-keukens-slide-showroom-keukens-3
previous arrow
next arrow

Showroomkeuken kopen

Een showroomkeuken kopen is veel voordeliger dan een maatkeuken kopen. Daarnaast is een showroomkeuken vaak direct leverbaar! Wilt u meer weten? Kom eens langs bij Stienstra Keukens.

De voordelen van een showroomkeuken kopen

In onze showroom worden de nieuwste, meest trendy en populaire keukens getoond. Na het seizoen wordt de showroom weer vervangen en worden de showroomkeukens beschikbaar gesteld voor klanten om te kopen. Heeft u een mooie showroomkeuken gezien die niet alleen past bij uw interieur, maar ook in de gewenste ruimte? Schroom niet om ons te vragen naar de mogelijkheden. We kunnen altijd kijken of de showroomkeuken direct beschikbaar is.

Een showroomkeuken kopen is natuurlijk goedkoper. Een ander voordeel van is dat ze snel leverbaar zijn. Nieuwe keukens hebben over het algemeen een lange levertijd. Soms moet u er meerdere weken, zelf maanden op wachten. Niet echt prettig als u op de korte termijn gaat verhuizen. Een showroomkeuken kan snel worden geplaatst, zodat u binnen enkele dagen kan genieten van uw nieuwe keuken.

Veel keuze als u een showroomkeuken wilt kopen

Zit u er aan te denken om een showroomkeuken te kopen? Kom eens langs in onze showroom in Grou. Binnen onze collectie vindt u showroomkeukens in verschillende stijlen en formaten. Van designkeukens tot nostalgische keukens, en van Duitse tot Italiaanse keukens. De kans is groot dat er iets tussen zit voor u. U kunt onze showroomkeukens rustig bekijken en testen, en u kunt op ieder gewenst moment een medewerker aanhalen om u te informeren over de mogelijkheden.