stienstra-keukens-slide-over-ons-1
stienstra-keukens-slide-over-ons-2
stienstra-keukens-slide-over-ons-3
stienstra-keukens-slide-over-ons-4
previous arrow
next arrow

Stenen aanrechtblad

Een stenen aanrechtblad geeft uw keuken een hele eigen uitstraling. Daarnaast is steen van topkwaliteit. Wilt u meer weten? Stienstra is specialist is keukens en informeert u graag!

Geniet van de luxe van een stenen aanrechtblad

Een stenen aanrechtblad geeft uw keuken een luxe en unieke uitstraling. Naast het uiterlijk is steen populair door de goede kwaliteit. Een stenen aanrechtblad heeft ongeveer dezelfde kenmerken als een granieten blad. Het grote verschil zit ‘m in het feit dat steen wel waterdicht is. Dit type blad mag dan wat duurder zijn, maar heeft een betere conditie en is duurzaam. Voor de rest heeft het dezelfde eigenschappen als graniet. Steen is vrijwel krasbestendig en snijvast. Tevens is het hittebestendig, dus u kunt zonder probleem een hete pan of schaal op het aanrechtblad plaatsten.

Een stenen aanrechtblad is uniek en heeft nauwelijks onderhoud nodig

Steen is een natuurproduct. Een stenen aanrechtblad is dan ook 100% uniek. Geen enkel natuurproduct is tenslotte hetzelfde. Deze exclusiviteit maakt een stenen blad ook erg populair. De kleur van het steen is tevens uniek en wordt bepaald door de mineralen in het desbetreffende stuk steen.

Elke type materiaal heeft een eigen manier van onderhoud. U kunt het stenen aanrechtblad dagelijks afnemen met een vochtige doek. Nadrogen is dan voldoende. Het is belangrijk om bij aanschaf een beschermingsbehandeling aan te brengen, zodat u langer kunt genieten van uw keukenblad. Onze medewerkers adviseren u hier graag over. Wij zorgen ervoor dat u jaren vooruit kunt met uw stenen aanrechtblad.

Renovatie van de mooiste keukens in Friesland

Is uw mooie oude keuken in Friesland toe aan renovatie? Ook dan kan Stienstra u van dienst zijn. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw keuken er weer als nieuw uitziet. U kunt kiezen voor een modernere keuken, zonder dat uw oude keuken helemaal veranderd wordt. Een prachtige oude keuken moet prachtig blijven, natuurlijk. Ook voor renovatie van de mooiste keukens in Friesland heeft Stienstra alles in huis!