stienstra-keukens-slide-over-ons-1
stienstra-keukens-slide-over-ons-2
stienstra-keukens-slide-over-ons-3
stienstra-keukens-slide-over-ons-4
previous arrow
next arrow

Een showroomkeuken; bent u de gelukkige?

Onze showroom wordt regelmatig gestyled met de allernieuwste keukens en allerlaatste trends. Zodra oude showroomkeukens worden vervangen door nieuwe keukens, zijn deze beschikbaar voor u als klant. Maar ook als u helemaal weg bent van een showmodel en de maat klopt met de maten van de beschikbare ruimte in uw huis, kunt u ons vragen naar de beschikbaarheid van een showroommodel.

Showroomkeuken is voordeliger en direct leverbaar

Bent u op zoek naar een showroomkeuken? Dat is vast niet zomaar, want een showroom heeft twee belangrijke voordelen ten opzichte van spiksplinternieuwe keukens. Een showroomkeuken wordt namelijk als ‘gebruikt’ bestempeld en is daardoor veel voordeliger dan een nieuwe keuken. Dat terwijl een showroomkeuken er als nieuw uitziet en ook zo aanvoelt. Een ander voordeel van een showroomkeuken is het feit dat-ie direct leverbaar is. Op het leveren van een nieuwe keuken moet u soms enige tijd wachten, maar een showroomkeuken kan heel snel bij u thuis worden geplaatst.

Bewonder onze showroomkeukens in onze showroom

Bent u geïnteresseerd in een showroomkeuken, neem dan een kijkje in onze showroom in Grou. In onze moderne en ruim opgezette panden vindt u ontzettend veel verschillende keukens, zoals bijvoorbeeld design, Duitse, Italiaanse, landelijke en nostalgische keukens. Bespreek uw eisen en wensen met een van onze behulpzame medewerkers. Hij of zij zal aan de hand van uw voorkeuren een matchend aanbod van showroomkeukens aan u laten zien.

Renovatie van de mooiste keukens in Friesland

Is uw mooie oude keuken in Friesland toe aan renovatie? Ook dan kan Stienstra u van dienst zijn. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw keuken er weer als nieuw uitziet. U kunt kiezen voor een modernere keuken, zonder dat uw oude keuken helemaal veranderd wordt. Een prachtige oude keuken moet prachtig blijven, natuurlijk. Ook voor renovatie van de mooiste keukens in Friesland heeft Stienstra alles in huis!