Reviews

Al onze reviews worden verzameld door een onafhankelijke derde partij: klantenvertellen.nl.

In totaal zijn er 29 recensies schreven. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,4 en 100% beveelt ons aan!

Wij zijn erg blij met onze keuken omdat wij zeer goed advies hebben gekregen.

Els
15-08-2016
Els uit Overveen / Earnewald op 15-08-2016
Beoordeling:Wij zijn erg blij met onze keuken omdat wij zeer goed advies hebben gekregen.
Verbeterpunten:Hebben wij niet.
Inrichting showroom:
Advies/ ontwerp:
Personeel (verkoop):
Kennis en informatie:
Offerte traject:
Levertijd:
Personeel (monteurs):
Kwaliteit:
Nazorg en service:
Prijs:
Gemiddeld:

Van eerste bezoek tot aan nalevering onderdelen goed voorgelicht, meegedacht en begeleid. Heldere communicatie. Alles bewust… Lees meer

Corine en Gerard
20-05-2016
Corine en Gerard uit Ferwert op 20-05-2016
Beoordeling:Van eerste bezoek tot aan nalevering onderdelen goed voorgelicht, meegedacht en begeleid. Heldere communicatie. Alles bewust uit handen gegeven. Zeer prettige mensen over de vloer gehad. Heel tevreden met eindresultaat.
Verbeterpunten:Geen
Inrichting showroom:
Advies/ ontwerp:
Personeel (verkoop):
Kennis en informatie:
Offerte traject:
Levertijd:
Personeel (monteurs):
Kwaliteit:
Nazorg en service:
Prijs:
Gemiddeld:

TOP firma.
Een firma, die service en klantvriendelijkheid nog hoog in het vaandel heeft staan.
Vanaf het eerste… Lees meer

Ron en Eddy
05-05-2016
Ron en Eddy uit IJlst op 05-05-2016
Beoordeling:TOP firma.
Een firma, die service en klantvriendelijkheid nog hoog in het vaandel heeft staan.
Vanaf het eerste contact tot en met de zeer vakkundige installatie (dank jezelf Richard)
Iedereen uit vestiging Grou hartelijk dank. Wat zijn we blij met onze
nieuwe (gerenoveerde) keuken met de prachtige nieuwe 5-pits Atag kookplaat met “Vulcano” wokbrander.
Verbeterpunten:Absoluut geen !
Inrichting showroom:
Advies/ ontwerp:
Personeel (verkoop):
Kennis en informatie:
Offerte traject:
Levertijd:
Personeel (monteurs):
Kwaliteit:
Nazorg en service:
Prijs:
Gemiddeld:

Goed advies, meedenken over oplossingen, de tijd nemen om tot een goede koop te komen.
Alle tijd en aandacht tot het… Lees meer

MHB
08-03-2016
MHB uit Warten op 08-03-2016
Beoordeling:Goed advies, meedenken over oplossingen, de tijd nemen om tot een goede koop te komen.
Alle tijd en aandacht tot het moment van verkoop.
Verbeterpunten:Monteur was een man waarmee ik niet overweg kon; wat zijn 2,5 dag dan láng!!
Had het wel fijn gevonden als er na verloop van een aantal weken nog eens gevraagd werd of alles naar wens was.
Zo erger ik me eraan dat als de onderste korf van de vaatwasser vol is, deze naar buiten valt/rolt als je de deur opent. Dit merk je pas na aankoop, maar is heel vervelend!!
Inrichting showroom:
Advies/ ontwerp:
Personeel (verkoop):
Kennis en informatie:
Offerte traject:
Levertijd:
Personeel (monteurs):
Kwaliteit:
Nazorg en service:
Prijs:
Gemiddeld:

Prima totaalpakket en afhandeling. Meedenkende monteur met zeer goede inzet.

Fam.
02-04-2014
Fam. uit Tijnje op 02-04-2014
Beoordeling:Prima totaalpakket en afhandeling. Meedenkende monteur met zeer goede inzet.
Verbeterpunten:Geen
Inrichting showroom:
Advies/ ontwerp:
Personeel (verkoop):
Kennis en informatie:
Offerte traject:
Levertijd:
Personeel (monteurs):
Kwaliteit:
Nazorg en service:
Prijs:
Gemiddeld:

We hadden het niet beter kunnen treffen.
Zeer deskundig personeel, geldt ook voor het ingehuurde
personeel.

F.
14-03-2014
F. uit Grou op 14-03-2014
Beoordeling:We hadden het niet beter kunnen treffen.
Zeer deskundig personeel, geldt ook voor het ingehuurde
personeel.
Ze hebben alles in het werk gesteld te voldoen aan de zeer korte levertijd en uitvoering van de werkzaamheden.
Niets dan lof over Stienstra.
Verbeterpunten:Zijn er niet.
Inrichting showroom:
Advies/ ontwerp:
Personeel (verkoop):
Kennis en informatie:
Offerte traject:
Levertijd:
Personeel (monteurs):
Kwaliteit:
Nazorg en service:
Prijs:
Gemiddeld:

Al met al zeer tevreden. Met name dat ik kwam met een indeling en dhr. Stienstra komt met een heel ander idee. Vond ik wel… Lees meer

ingrid
14-03-2014
ingrid uit grou op 14-03-2014
Beoordeling:Al met al zeer tevreden. Met name dat ik kwam met een indeling en dhr. Stienstra komt met een heel ander idee. Vond ik wel prettig. Dat ontwerp is het uiteindelijk niet geworden maar daar is wel verder op geborduurd. Nu erorm tevreden met indeling/opstelling en ruimte. Ook goed contact met monteur. Zeer kundig keuken geplaatst en bij niet helemaal tevreden over de felle ledspotjes zijn de spotjes zonder discussie omgewisseld. Krijgen veel complimenten.
Verbeterpunten:Eigenlijk geen. Achteraf hadden wij ons wat meer in de inbouw vaatwasser moeten verdiepen. Deze is kleiner dan een losse. Nu draai ik dagelijks terwijl ik met een losse wel eens een een dag over kon slaan.
Inrichting showroom:
Advies/ ontwerp:
Personeel (verkoop):
Kennis en informatie:
Offerte traject:
Levertijd:
Personeel (monteurs):
Kwaliteit:
Nazorg en service:
Prijs:
Gemiddeld:

zeer correct, vriendelijk, deskundig en betrouwbaar.

Dominic
14-03-2014
Dominic uit Grou op 14-03-2014
Beoordeling:zeer correct, vriendelijk, deskundig en betrouwbaar.
Inrichting showroom:
Advies/ ontwerp:
Personeel (verkoop):
Kennis en informatie:
Offerte traject:
Levertijd:
Personeel (monteurs):
Kwaliteit:
Nazorg en service:
Prijs:
Gemiddeld:

Contact was uitmuntend, steeds iets lekker bij de koffie!
We zijn lang bezig geweest voordat we de knoop door hakten… Lees meer

Jelle en Christina
11-03-2014
Jelle en Christina uit Wartena op 11-03-2014
Beoordeling:Contact was uitmuntend, steeds iets lekker bij de koffie!
We zijn lang bezig geweest voordat we de knoop door hakten maar we werden steeds met open armen ontvangen en erg persoonlijk. Echt prima service!
Verbeterpunten:Prijs van de gehele keuken was weinig onderhandelbaar, we hadden een budget wat we wel moesten rekken van onze kant echter het gevoel bij Stienstra was dusdanig goed dat we dat er zeker voor over hadden.!
Inrichting showroom:
Advies/ ontwerp:
Personeel (verkoop):
Kennis en informatie:
Offerte traject:
Levertijd:
Personeel (monteurs):
Kwaliteit:
Nazorg en service:
Prijs:
Gemiddeld:

Rein
01-01-2014
Rein uit Burgum op 01-01-2014
Inrichting showroom:
Advies/ ontwerp:
Personeel (verkoop):
Kennis en informatie:
Offerte traject:
Levertijd:
Personeel (monteurs):
Kwaliteit:
Nazorg en service:
Prijs:
Gemiddeld: