Reviews

Al onze reviews worden verzameld door een onafhankelijke derde partij: klantenvertellen.nl.

In totaal zijn er 29 recensies schreven door onze klanten en krijgen wij een gemiddelde cijfer van 8,4.

Wij zijn erg blij met onze keuken omdat wij zeer goed advies hebben gekregen.

Els uit Overveen / Earnewald
Gemiddelde
15-08-2016
Els uit Overveen / Earnewald op 15-08-2016

Positieve ervaring:
Wij zijn erg blij met onze keuken omdat wij zeer goed advies hebben gekregen.

Inrichting showroom
Advies/ ontwerp
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Offerte traject
Levertijd
Personeel (monteurs)
Nazorg en service
Prijs
Gemiddelde

Van eerste bezoek tot aan nalevering onderdelen goed voorgelicht, meegedacht en begeleid. Heldere communicatie. Alles bewust…

Corine en Gerard uit Ferwert
Gemiddelde
20-05-2016
Corine en Gerard uit Ferwert op 20-05-2016

Positieve ervaring:
Van eerste bezoek tot aan nalevering onderdelen goed voorgelicht, meegedacht en begeleid. Heldere communicatie. Alles bewust uit handen gegeven. Zeer prettige mensen over de vloer gehad. Heel tevreden met eindresultaat.

Inrichting showroom
Advies/ ontwerp
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Offerte traject
Levertijd
Personeel (monteurs)
Nazorg en service
Prijs
Gemiddelde

TOP firma.
Een firma, die service en klantvriendelijkheid nog hoog in het vaandel heeft staan.
Vanaf het eerste…

Ron en Eddy uit IJlst
Gemiddelde
05-05-2016
Ron en Eddy uit IJlst op 05-05-2016

Positieve ervaring:
TOP firma.
Een firma, die service en klantvriendelijkheid nog hoog in het vaandel heeft staan.
Vanaf het eerste contact tot en met de zeer vakkundige installatie (dank jezelf Richard)
Iedereen uit vestiging Grou hartelijk dank. Wat zijn we blij met onze
nieuwe (gerenoveerde) keuken met de prachtige nieuwe 5-pits Atag kookplaat met “Vulcano” wokbrander.

Inrichting showroom
Advies/ ontwerp
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Offerte traject
Levertijd
Personeel (monteurs)
Nazorg en service
Prijs
Gemiddelde

Goed advies, meedenken over oplossingen, de tijd nemen om tot een goede koop te komen.
Alle tijd en aandacht tot het…

MHB uit Warten
Gemiddelde
08-03-2016
MHB uit Warten op 08-03-2016

Positieve ervaring:
Goed advies, meedenken over oplossingen, de tijd nemen om tot een goede koop te komen.
Alle tijd en aandacht tot het moment van verkoop.

Inrichting showroom
Advies/ ontwerp
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Offerte traject
Levertijd
Personeel (monteurs)
Nazorg en service
Prijs
Gemiddelde

Prima totaalpakket en afhandeling. Meedenkende monteur met zeer goede inzet.

Fam. uit Tijnje
Gemiddelde
02-04-2014
Fam. uit Tijnje op 02-04-2014

Positieve ervaring:
Prima totaalpakket en afhandeling. Meedenkende monteur met zeer goede inzet.

Inrichting showroom
Advies/ ontwerp
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Offerte traject
Levertijd
Personeel (monteurs)
Nazorg en service
Prijs
Gemiddelde

We hadden het niet beter kunnen treffen.
Zeer deskundig personeel, geldt ook voor het ingehuurde
personeel.

F. uit Grou
Gemiddelde
14-03-2014
F. uit Grou op 14-03-2014

Positieve ervaring:
We hadden het niet beter kunnen treffen.
Zeer deskundig personeel, geldt ook voor het ingehuurde
personeel.
Ze hebben alles in het werk gesteld te voldoen aan de zeer korte levertijd en uitvoering van de werkzaamheden.
Niets dan lof over Stienstra.

Inrichting showroom
Advies/ ontwerp
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Offerte traject
Levertijd
Personeel (monteurs)
Nazorg en service
Prijs
Gemiddelde

Al met al zeer tevreden. Met name dat ik kwam met een indeling en dhr. Stienstra komt met een heel ander idee. Vond ik wel…

ingrid uit grou
Gemiddelde
14-03-2014
ingrid uit grou op 14-03-2014

Positieve ervaring:
Al met al zeer tevreden. Met name dat ik kwam met een indeling en dhr. Stienstra komt met een heel ander idee. Vond ik wel prettig. Dat ontwerp is het uiteindelijk niet geworden maar daar is wel verder op geborduurd. Nu erorm tevreden met indeling/opstelling en ruimte. Ook goed contact met monteur. Zeer kundig keuken geplaatst en bij niet helemaal tevreden over de felle ledspotjes zijn de spotjes zonder discussie omgewisseld. Krijgen veel complimenten.

Inrichting showroom
Advies/ ontwerp
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Offerte traject
Levertijd
Personeel (monteurs)
Nazorg en service
Prijs
Gemiddelde

zeer correct, vriendelijk, deskundig en betrouwbaar.

Dominic uit Grou
Gemiddelde
14-03-2014
Dominic uit Grou op 14-03-2014

Positieve ervaring:
zeer correct, vriendelijk, deskundig en betrouwbaar.

Inrichting showroom
Advies/ ontwerp
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Offerte traject
Levertijd
Nazorg en service
Prijs
Gemiddelde

Contact was uitmuntend, steeds iets lekker bij de koffie!
We zijn lang bezig geweest voordat we de knoop door hakten…

Jelle en Christina uit Wartena
Gemiddelde
11-03-2014
Jelle en Christina uit Wartena op 11-03-2014

Positieve ervaring:
Contact was uitmuntend, steeds iets lekker bij de koffie!
We zijn lang bezig geweest voordat we de knoop door hakten maar we werden steeds met open armen ontvangen en erg persoonlijk. Echt prima service!

Inrichting showroom
Advies/ ontwerp
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Offerte traject
Levertijd
Personeel (monteurs)
Nazorg en service
Prijs
Gemiddelde

Rein uit Burgum
Gemiddelde
01-01-2014
Rein uit Burgum op 01-01-2014
Inrichting showroom
Advies/ ontwerp
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Offerte traject
Levertijd
Personeel (monteurs)
Nazorg en service
Prijs
Gemiddelde

Personeel goede kennis van zaken, in 3 dagen is de keuken geplaatst.

eddy uit leeuwarden
Gemiddelde
28-10-2013
eddy uit leeuwarden op 28-10-2013

Positieve ervaring:
Personeel goede kennis van zaken, in 3 dagen is de keuken geplaatst.

Inrichting showroom
Advies/ ontwerp
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Offerte traject
Levertijd
Personeel (monteurs)
Nazorg en service
Prijs
Gemiddelde

Zelf renovatie van keuken laten en erg blij met het resultaat. Denken mee zowel in uitvoering als prijs. Prima service

Petrie uit leeuwarden
Gemiddelde
25-10-2013
Petrie uit leeuwarden op 25-10-2013

Positieve ervaring:
Zelf renovatie van keuken laten en erg blij met het resultaat. Denken mee zowel in uitvoering als prijs. Prima service

Inrichting showroom
Advies/ ontwerp
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Offerte traject
Levertijd
Personeel (monteurs)
Nazorg en service
Prijs
Gemiddelde

we zijn zowel in Grou als in Stiens geweest, in beide vestigingen zijn wij prima geholpen, er is goed met ons meegedacht

tea uit stiens
Gemiddelde
25-10-2013
tea uit stiens op 25-10-2013

Positieve ervaring:
we zijn zowel in Grou als in Stiens geweest, in beide vestigingen zijn wij prima geholpen, er is goed met ons meegedacht
wat even niet goed ging is zeer correct opgepakt en opgelost kortom we zijn tevreden klanten.

Inrichting showroom
Advies/ ontwerp
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Offerte traject
Levertijd
Personeel (monteurs)
Nazorg en service
Prijs
Gemiddelde

leuk geholpen met het uitzoeken van de keuken, werd ook goed meegedacht hoe we zoveel mogelijk kast ruimte konden heb…

christa uit stiens
Gemiddelde
02-05-2013
christa uit stiens op 02-05-2013

Positieve ervaring:
leuk geholpen met het uitzoeken van de keuken, werd ook goed meegedacht hoe we zoveel mogelijk kast ruimte konden hebben (ook om de afzuifkap heen).

Inrichting showroom
Advies/ ontwerp
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Offerte traject
Levertijd
Personeel (monteurs)
Nazorg en service
Prijs
Gemiddelde

zaak en medewerkers schept vertrouwen

kees uit Grou
Gemiddelde
21-04-2013
kees uit Grou op 21-04-2013

Positieve ervaring:
zaak en medewerkers schept vertrouwen

Inrichting showroom
Advies/ ontwerp
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Offerte traject
Levertijd
Personeel (monteurs)
Nazorg en service
Prijs
Gemiddelde

Goede oplossing na een foutje in de bestelling.
Nazorg moet nog gebeuren.

Klaske uit Goutum
Gemiddelde
19-04-2013
Klaske uit Goutum op 19-04-2013

Positieve ervaring:
Goede oplossing na een foutje in de bestelling.
Nazorg moet nog gebeuren.

Inrichting showroom
Advies/ ontwerp
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Offerte traject
Levertijd
Personeel (monteurs)
Nazorg en service
Prijs
Gemiddelde

Wij zijn zeer tevreden over Stienstra Keukens. We werden er prima geholpen en alles werd goed doorgesproken.
De plaatsing…

Auke uit Hurdagaryp
Gemiddelde
18-04-2013
Auke uit Hurdagaryp op 18-04-2013

Positieve ervaring:
Wij zijn zeer tevreden over Stienstra Keukens. We werden er prima geholpen en alles werd goed doorgesproken.
De plaatsing van de nieuwe keuken ging perfect (heel vakkundig) en toen de monteur klaar was met de montage en wij moesten tekenen voor de oplevering, was de keuken ook helemaal af en direct gebruiksklaar.
Onze ervaring met Keuken Stienstra, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering, is alleen maar positief.
Wij kunnen Keuken Stienstra dan ook van harte aanbevelen.

Inrichting showroom
Advies/ ontwerp
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Offerte traject
Levertijd
Personeel (monteurs)
Nazorg en service
Prijs
Gemiddelde

meedenken in onze ideen

peter uit leeuwarden
Gemiddelde
12-07-2012
peter uit leeuwarden op 12-07-2012

Positieve ervaring:
meedenken in onze ideen

Inrichting showroom
Advies/ ontwerp
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Offerte traject
Levertijd
Personeel (monteurs)
Nazorg en service
Prijs
Gemiddelde

Vanaf het begin was er sprake van een goede relatie. Flexibel, goed meedenkend, komend met goede alternatieven, de tijd nemend…

Ben uit Leeuwarden
Gemiddelde
21-06-2012
Ben uit Leeuwarden op 21-06-2012

Positieve ervaring:
Vanaf het begin was er sprake van een goede relatie. Flexibel, goed meedenkend, komend met goede alternatieven, de tijd nemend en lekkere koffie op zijn tijd.
Daarnaast het aanbieden van een scherpe offerte, het inschakelen van competente mensen voor de installatie. De nazorg werd goed en op tijd geleverd.

Inrichting showroom
Advies/ ontwerp
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Offerte traject
Levertijd
Personeel (monteurs)
Nazorg en service
Prijs
Gemiddelde

Eeerste indruk goed. Kwaliteit en nazorg moet nog bewezen worden in de loop van de tijd.

Klaas uit Feinsum
Gemiddelde
21-06-2012
Klaas uit Feinsum op 21-06-2012

Positieve ervaring:
Eeerste indruk goed. Kwaliteit en nazorg moet nog bewezen worden in de loop van de tijd.

Inrichting showroom
Advies/ ontwerp
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Offerte traject
Levertijd
Personeel (monteurs)
Prijs
Gemiddelde

Het gehele aankooptraject is prima verlopen, met veel geduld en ondersteuning van het verkooppersonee. Het plaatsen van de…

K.G. uit Grou
Gemiddelde
29-05-2012
K.G. uit Grou op 29-05-2012

Positieve ervaring:
Het gehele aankooptraject is prima verlopen, met veel geduld en ondersteuning van het verkooppersonee. Het plaatsen van de keuken is netjes en kundig uitgevoerd. Alles was keurig opgeruimd. Al met al best tevreden met het resultaat.

Inrichting showroom
Advies/ ontwerp
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Offerte traject
Levertijd
Personeel (monteurs)
Nazorg en service
Prijs
Gemiddelde

Hans uit Bitgummole
Gemiddelde
28-05-2012
Hans uit Bitgummole op 28-05-2012
Inrichting showroom
Advies/ ontwerp
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Offerte traject
Levertijd
Personeel (monteurs)
Nazorg en service
Prijs
Gemiddelde

Hilda uit Vrouwenparochie
Gemiddelde
26-05-2012
Hilda uit Vrouwenparochie op 26-05-2012
Advies/ ontwerp
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Offerte traject
Levertijd
Prijs
Gemiddelde

Zeer goede ervaring met Stienstra keukens. Steeds prima informatie op onze vragen en wensen. Prima montage.

Ale uit Leeuwarden
Gemiddelde
11-05-2012
Ale uit Leeuwarden op 11-05-2012

Positieve ervaring:
Zeer goede ervaring met Stienstra keukens. Steeds prima informatie op onze vragen en wensen. Prima montage.

Inrichting showroom
Advies/ ontwerp
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Offerte traject
Levertijd
Personeel (monteurs)
Prijs
Gemiddelde

Wij hadden iemand nodig die ons over de streep moest trekken.Voelde meteen goed bij de heer Stienstra. Goede ideeën…

Ina uit Stiens
Gemiddelde
10-05-2012
Ina uit Stiens op 10-05-2012

Positieve ervaring:
Wij hadden iemand nodig die ons over de streep moest trekken.Voelde meteen goed bij de heer Stienstra. Goede ideeën en vakkundig advies, zonder opdringerig te zijn. Het was een gouden vondst om de aanrechtbladen te verbreden, waarvan ik het voordeeel pas begreep na installatie.Alle vrienden zijn juichend over de gedurfde kleurstelling rood-zwart-rvs, gratis reclame!

Inrichting showroom
Advies/ ontwerp
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Offerte traject
Levertijd
Personeel (monteurs)
Nazorg en service
Prijs
Gemiddelde

Erik uit Akkrum
Gemiddelde
10-05-2012
Erik uit Akkrum op 10-05-2012
Inrichting showroom
Advies/ ontwerp
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Offerte traject
Levertijd
Personeel (monteurs)
Nazorg en service
Prijs
Gemiddelde

Vakkundig/bekwaam, behulpzaam, meedenken, zoeken naar de meest gunstigste oplossingen. Prima overleg. Juiste keuze kunnen…

J uit Stiens
Gemiddelde
09-05-2012
J uit Stiens op 09-05-2012

Positieve ervaring:
Vakkundig/bekwaam, behulpzaam, meedenken, zoeken naar de meest gunstigste oplossingen. Prima overleg. Juiste keuze kunnen maken obv deskundig advies. Monteur; stucadoors, prima vakmensen, rustig maar doorwerkers. Weten wat ze doen en moeten doen. Kantoorwerk; bij bestelling prima uitgevoerd. De juiste onderdelen en alles op tijd en compleet.
Nabehandeling en controle van het uitgevoerde werk, prima gedaan. GA ZO DOOR !!

Inrichting showroom
Advies/ ontwerp
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Offerte traject
Levertijd
Personeel (monteurs)
Nazorg en service
Prijs
Gemiddelde

Wij zij dik tevreden met de renovatie van onze keuken

Annie uit Hallum
Gemiddelde
09-05-2012
Annie uit Hallum op 09-05-2012

Positieve ervaring:
Wij zij dik tevreden met de renovatie van onze keuken

Inrichting showroom
Advies/ ontwerp
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Offerte traject
Levertijd
Personeel (monteurs)
Nazorg en service
Prijs
Gemiddelde

We zijn erg tevreden met de service die geboden is.

A. uit Leeuwarden
Gemiddelde
30-03-2012
A. uit Leeuwarden op 30-03-2012

Positieve ervaring:
We zijn erg tevreden met de service die geboden is.

Inrichting showroom
Advies/ ontwerp
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Offerte traject
Levertijd
Personeel (monteurs)
Nazorg en service
Prijs
Gemiddelde