stienstra-keukens-slide-over-ons-1
stienstra-keukens-slide-over-ons-2
stienstra-keukens-slide-over-ons-3
stienstra-keukens-slide-over-ons-4
previous arrow
next arrow

Pitt Cooking: Nederlands bedrijf zet trend in keukenbranche

Irritant hè, heeft u een keer allemaal grote pannen op het vuur staan, past het allemaal net niet; iets waar u met Pitt Cooking niet voor hoeft te vrezen. Dit Nederlandse bedrijf heeft een nieuwe standaard gezet met hun flexibel te plaatsen kookpitten. Dat is waar Pitt Cooking namelijk in gespecialiseerd is: kookpitten. Het bijzondere aan deze pitten is dat ze overal op een keukenblad kunnen worden geplaatst. Ze hebben dan ook geen, zoals bij een traditioneel fornuis, metalen onderplaat. Stuk voor stuk kunt u bepalen waar u de kookpitten wilt hebben en hoever ze van elkaar afstaan.

Creëer meer kookplezier en maak makkelijker schoon met Pitt Cooking

Pitt Cooking biedt grote voordelen ten opzichte van traditionele kookpitten. Doordat u zelf kunt bepalen waar de pitten worden ingebouwd en hoeveel ruimte er tussen de pitten zit, zult u altijd voldoende ruimte hebben voor allerlei soorten pannen. Daarnaast worden de pitten direct op het keukenblad geplaatst en zult u de pitten en het keukenblad daardoor heel eenvoudig kunnen schoonmaken.

Kookpitten Pitt Cooking veilig te plaatsen op ieder werkblad

Misschien vraagt u zich af of het niet gevaarlijk is om kookpitten van Pitt Cooking direct op een keukenblad te installeren. Het antwoord is nee, helemaal niet. Het maakt helemaal niets uit of u nou een keukenblad heeft van composietsteen, graniet, beton, terrazzo, glas of een andere samenstelling. Nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere kookpitten? Kom Pitt Cooking bekijken in onze winkel in Grou.

Renovatie van de mooiste keukens in Friesland

Is uw mooie oude keuken in Friesland toe aan renovatie? Ook dan kan Stienstra u van dienst zijn. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw keuken er weer als nieuw uitziet. U kunt kiezen voor een modernere keuken, zonder dat uw oude keuken helemaal veranderd wordt. Een prachtige oude keuken moet prachtig blijven, natuurlijk. Ook voor renovatie van de mooiste keukens in Friesland heeft Stienstra alles in huis!