stienstra-keukens-slide-over-ons-1
stienstra-keukens-slide-over-ons-2
stienstra-keukens-slide-over-ons-3
stienstra-keukens-slide-over-ons-4
previous arrow
next arrow

Nostalgische keuken voorzien van alle gebruiksgemakken

Wilt u uw huidige keuken laten vervangen of staat een verhuizing op de planning en bent u daarom op zoek naar een nostalgische keuken? Bij Stienstra Keukens in Grou kunt u die in groten getale vinden! Wij hebben een groot aanbod van deze prachtige keukens, waardoor u zich kunt laten inspireren. Tussen een van de keukens zit ongetwijfeld uw nieuwe keuken. Althans, eentje die erop lijkt, want alle keukens die wij bij mensen en bedrijven plaatsen zijn uniek. En ondanks dat nostalgische keukens een hele warme en huiselijke sfeer uitstralen en op het eerste oog niet zo modern en strak lijken als design keukens, kunnen nostalgische keukens wel voorzien worden van allerlei moderne apparaten die zorgen voor het ultieme gebruiksgemak. Denk aan verschillende soorten inbouwapparatuur zoals kookplaten, magnetrons, ovens, koel- en vriesapparaten en afzuigkappen. Afhankelijk van uw wensen en voorkeuren kunnen wij modern apparatuur naadloos in uw nieuwe keuken inbouwen.

Nostalgische keuken vrijblijvend laten ontwerpen

Heeft u al een paar ideeën over uw nieuwe nostalgische keuken, kom dan gerust langs in de winkel om te sparren met onze medewerkers en ontwerpers. Zij zorgen ervoor dat uw ideeën concreet worden. Samen met hen kan er een ontwerp worden gemaakt voor uw nieuwe keuken. Zo’n ontwerp kunt u laten maken zonder dat u daarbij ergens toe verplicht bent.

Voorbeelden van mogelijkheden en gerealiseerde nostalgische keukens

Bent u benieuwd wat voor nostalgische keukens wij ontwerpen en gebouwd hebben? Kijk dan eens rond in het fotoalbum op onze website of bezoek Stienstra in Grou om u te laten inspireren door onze nostalgische keukens.

Renovatie van de mooiste keukens in Friesland

Is uw mooie oude keuken in Friesland toe aan renovatie? Ook dan kan Stienstra u van dienst zijn. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw keuken er weer als nieuw uitziet. U kunt kiezen voor een modernere keuken, zonder dat uw oude keuken helemaal veranderd wordt. Een prachtige oude keuken moet prachtig blijven, natuurlijk. Ook voor renovatie van de mooiste keukens in Friesland heeft Stienstra alles in huis!