stienstra-keukens-slide-over-ons-1
stienstra-keukens-slide-over-ons-2
stienstra-keukens-slide-over-ons-3
stienstra-keukens-slide-over-ons-4
previous arrow
next arrow

Keukenmerk Miele keukens toont zich als een kameleon

Miele toont zich als een kameleon als het aankomt op keukens; ongeacht welke wensen en voorkeuren u heeft, Miele komt altijd met een passend aanbod. De vergelijking met een kameleon gaat makkelijk op als je nagaat wat voor verschillende soorten keukens Miele allemaal maakt. Al deze keukens en materialen zijn te verkrijgen bij Stienstra Keukens. De designs van Miele zijn zeer divers te noemen en zijn onder te verdelen in: minimalistisch, modern, modern-klassiek, klassiek, houtnerf en lak. Afhankelijk van uw smaak en voorkeuren is er een Miele keuken die volledig bij u en uw woning past.

Uw eigen Miele keuken laten ontwerpen door Stienstra Keukens

Spreken de diversiteit, designs en hoogwaardige afwerking van Miele keukens u aan? Laat uw eigen Miele keuken dan door een van onze ontwerpers ontwerpen. U kunt op elk moment binnen openingstijden bij ons binnenstappen en u laten adviseren over een nieuwe keuken. Bespreek uw wensen en voorkeuren met onze vakkundige medewerkers en kom samen tot het gewilde ontwerp. Vaak heeft u al enige ideeën over uw nieuwe keuken. Door te brainstormen met onze mensen worden uw ideeën verscherpt en concreet overgebracht op papier. Wees niet bang dat het ontwerpen van uw nieuwe keuken u tot iets verplicht, dat is namelijk gewoon vrijblijvend.

Miele keukens eye-catchers in onze showroom

Als winkel willen we natuurlijk zoveel mogelijk winkelend publiek naar binnen halen, iets waar de Miele keukens in onze showroom wel voor zorgen. Kom ook eens langs om onze Miele keukens in het echt te bekijken of om u te laten adviseren door onze behulpzame medewerkers.

Renovatie van de mooiste keukens in Friesland

Is uw mooie oude keuken in Friesland toe aan renovatie? Ook dan kan Stienstra u van dienst zijn. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw keuken er weer als nieuw uitziet. U kunt kiezen voor een modernere keuken, zonder dat uw oude keuken helemaal veranderd wordt. Een prachtige oude keuken moet prachtig blijven, natuurlijk. Ook voor renovatie van de mooiste keukens in Friesland heeft Stienstra alles in huis!