stienstra-keukens-slide-over-ons-1
stienstra-keukens-slide-over-ons-2
stienstra-keukens-slide-over-ons-3
stienstra-keukens-slide-over-ons-4
previous arrow
next arrow

Een kookeiland in uw keuken?

De laatste jaren is een kookeiland in de keuken steeds populairder geworden. Geen wonder, met een kookeiland kookt u altijd in het centrum van de keuken, en kijkt u dus nooit tegen kastjes of een muur aan. Hoe mooi die ook mogen zijn. Op een eiland houdt u kookgerei en etenswaren gescheiden van andere spullen, uit praktische of hygiƫnische overwegingen. Bij een groter eiland kunt u dat ook juist weer combineren, wat de keuken extra modern maakt: u kunt er dan alles doen. Het is de plek waar u komt wanneer u thuiskomt, opstaat of snel even de handen wast. Multifunctioneel en tijdloos. Een kookeiland hoort ook in uw keuken thuis!

De mogelijkheden van een kookeiland in uw keuken

Met een kookeiland in uw keuken zijn de mogelijkheden eindeloos. En dat zonder in te leveren op comfort en veiligheid. Zo worden kookeilanden door ons altijd voorzien van afzuigkap. Kookeilanden zijn heel gemakkelijk te gebruiken voor allerlei andere doeleinden dan koken. Zelfs door de kleinste veranderingen kunt u uw kookplek al helemaal veranderen. Zet een paar barkrukken aan het eiland, en u hebt een bar. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Daar vertellen wij u graag meer over in onze showroom. Dan kunt u zelf de mogelijkheden van een kookeiland in uw keuken zien.

Het plaatsen van een kookeiland in uw keuken

Als u uw keuze heeft laten vallen op een kookeiland uit ons assortiment, dan kunt u dat natuurlijk zelf plaatsen. Maar dan mist u de extra service waar wij om bekend staan! Al 15 jaar lang plaatsen wij keukens in alle soorten en maten, en in allerlei soorten huizen. En nog heel voordelig ook! Laat het plaatsen van het kookeiland in uw keuken dus vooral aan ons over.

btn-keukens

Renovatie van de mooiste keukens in Friesland

Is uw mooie oude keuken in Friesland toe aan renovatie? Ook dan kan Stienstra u van dienst zijn. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw keuken er weer als nieuw uitziet. U kunt kiezen voor een modernere keuken, zonder dat uw oude keuken helemaal veranderd wordt. Een prachtige oude keuken moet prachtig blijven, natuurlijk. Ook voor renovatie van de mooiste keukens in Friesland heeft Stienstra alles in huis!