stienstra-keukens-slide-over-ons-1
stienstra-keukens-slide-over-ons-2
stienstra-keukens-slide-over-ons-3
stienstra-keukens-slide-over-ons-4
previous arrow
next arrow

Stienstra verkoopt de mooiste keukens bij u in Sneek

Als ervaren keukenspecialist in Grou verkoopt Stienstra al jaren de mooiste keukens bij u in Sneek en omstreken. Al 15 jaar ontwerpen, verkopen, plaatsen en renoveren wij de keukens van het Noorden! Ons assortiment is haast eindeloos groot, dus er zit altijd wel een keuken voor u bij. Ongeacht wat de grootte van uw budget is, want onze keukens zijn zeer scherp geprijsd. In onze showroom kunt u zien wat wij allemaal te bieden hebben. Daar helpen wij u graag bij het visualiseren van uw droomkeuken. U kunt altijd langskomen, dan tekenen wij het vrijblijvend voor u uit! Wie weet verkopen wij dan ook wel een van onze mooiste keukens aan u in Sneek.

Stienstra plaatst de mooiste keukens bij u in Sneek

Keukenspecialist Stienstra plaatst de mooiste keukens bij u in Sneek. Ook dat doen we al 15 jaar met veel plezier. En dat ziet u terug in uw keuken! Als keukenspecialist van het Noorden hechten wij veel waarde aan uw tevredenheid. Daarom zien wij er streng op toe dat uw keuken er perfect uit komt te zien. Wij kunnen dan ook meer dan alleen het plaatsen van keukens. Van vloer tot plafond, wij maken uw keuken zoals u die wilt hebben, bijvoorbeeld met parket en het aanbrengen van een plafond. Zo plaatst keukenspecialist Stienstra de mooiste keukens bij u in Sneek.

Stienstra renoveert de keukens bij u in Sneek

Ten slotte renoveert Stienstra de keukens bij u in Sneek. Als u wilt dat uw keuken er weer zo mooi uit komt te zien als vroeger, of u wilt uw bestaande keuken moderniseren: wij hebben de oplossing en de kennis en ervaring om uw keuken te renoveren. Met een nieuw keukenfront of bijvoorbeeld ultradunne inductieplaat is uw keuken klaar voor de toekomst. Vraag ons vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn voor uw keuken, en wie weet renoveert Stienstra nog meer keukens in Sneek!

Renovatie van de mooiste keukens in Friesland

Is uw mooie oude keuken in Friesland toe aan renovatie? Ook dan kan Stienstra u van dienst zijn. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw keuken er weer als nieuw uitziet. U kunt kiezen voor een modernere keuken, zonder dat uw oude keuken helemaal veranderd wordt. Een prachtige oude keuken moet prachtig blijven, natuurlijk. Ook voor renovatie van de mooiste keukens in Friesland heeft Stienstra alles in huis!