stienstra-keukens-slide-over-ons-1
stienstra-keukens-slide-over-ons-2
stienstra-keukens-slide-over-ons-3
stienstra-keukens-slide-over-ons-4
previous arrow
next arrow

Unieke keukens in iedere soort koop je bij Stienstra Keukens

Wilt u uw huidige keuken vervangen of gaat u verhuizen en bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Kom dan langs bij Stienstra Keukens! In ons ruime en moderne pand in Grou vindt u een totaal aanbod aan keukens. U kunt er onder andere designkeukens bekijken evenals Duitse, Italiaanse en landelijke keukens. Stienstra kan aan alle wensen en voorkeuren voldoen en kan voor iedere woning een keuken ontwerpen.

Stienstra voorziet in alle gemakken met modern inbouwapparatuur

Bij Stienstra vindt u naast keukens ook allerlei aanverwante producten en apparaten, zoals verschillende soorten inbouwapparatuur. Deze apparaten kunnen naadloos in uw nieuwe keuken worden verwerkt voor een ongekend mooi en strak resultaat. In ons assortiment aan inbouwapparatuur hebben wij onder andere kookplaten (gas, keramisch, inductie, elektrisch), magnetrons (solo, combi), ovens (normaal, multifunctioneel, stoom), vaatwassers, koel- en vrieskasten en afzuigkappen. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een unieke keuken voor u ontwerpen, voorzien van de apparaten die zorgen voor het gebruiksgemak waar u naar verlangt.

Stienstra adviseert en ontwerpt keukens zonder enige verplichtingen

Wilt u een kijkje nemen in ons pand in Grou om u te laten inspireren door de grote verscheidenheid aan keukens? Wilt u dat wij u helpen om uw idee├źn concreet te maken? Of wilt u dat wij een ontwerp maken voor uw toekomstige keuken? Kom gerust bij ons langs en wij helpen u waar u ons voor nodig heeft. Dat doen we zonder enige verplichtingen. Kom daarom eens langs in ons pand in Grou en laat u verrassen door ons grote aanbod.

Renovatie van de mooiste keukens in Friesland

Is uw mooie oude keuken in Friesland toe aan renovatie? Ook dan kan Stienstra u van dienst zijn. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw keuken er weer als nieuw uitziet. U kunt kiezen voor een modernere keuken, zonder dat uw oude keuken helemaal veranderd wordt. Een prachtige oude keuken moet prachtig blijven, natuurlijk. Ook voor renovatie van de mooiste keukens in Friesland heeft Stienstra alles in huis!