stienstra-keukens-slide-over-ons-1
stienstra-keukens-slide-over-ons-2
stienstra-keukens-slide-over-ons-3
stienstra-keukens-slide-over-ons-4
previous arrow
next arrow

Uw keuken in Friesland als nieuw met een renovatie

Een renovatie laat uw keuken in Friesland er weer als nieuw uitzien. Een nieuw keukenfront of werkblad kan uw kookplaats weer helemaal als nieuw maken. Wilt u dat uw keuken in dezelfde stijl blijft als nu? Dat uw keuken net zo mooi is als hij ooit was? Dat is allemaal mogelijk. Naar wens is uw kookplaats te moderniseren zonder het oorspronkelijke uiterlijk te veranderen. Maar een klein oud keukentje omtoveren in een moderne is natuurlijk ook mogelijk. De materialen die tegenwoordig gebruikt worden, zijn in ontzettend veel soorten en maten beschikbaar. Wij laten u in de showroom graag zien hoe uw keuken in Friesland er als nieuw uit komt te zien met een renovatie.

Een renovatie van uw keuken in Friesland is maatwerk

De renovatie van uw keuken in Friesland is maatwerk. Een renovatie verloopt al snel dramatisch als er niet goed gemeten is. Het materiaal past niet en uw droomkeuken wordt een nachtmerrie. Om dat te voorkomen meten wij alles tot in de puntjes op. Daarnaast maken we duidelijke afspraken over het materiaal, de kleur en de prijs. Keukenrenovatie nemen wij serieus, en dat doen we al 15 jaar met veel plezier en succes. Wij begrijpen dat ook uw keuken in Friesland maatwerk is met een renovatie!

Kom langs en zie hoe uw keuken in Friesland als nieuw wordt met een renovatie

In onze showroom in Grou, gelegen aan de snelweg tussen Grou en Leeuwarden, vindt u alles wat uw oude keuken in Friesland nodig heeft voor een renovatie. U kunt tussen de keukens door lopen en kiezen wat u wilt. Wij helpen u graag daarbij, en kunnen u adviseren bij het maken van een keuze. Kom langs in Grou en zie hoe uw keuken in Friesland weer als nieuw wordt met een renovatie!

Renovatie van de mooiste keukens in Friesland

Is uw mooie oude keuken in Friesland toe aan renovatie? Ook dan kan Stienstra u van dienst zijn. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw keuken er weer als nieuw uitziet. U kunt kiezen voor een modernere keuken, zonder dat uw oude keuken helemaal veranderd wordt. Een prachtige oude keuken moet prachtig blijven, natuurlijk. Ook voor renovatie van de mooiste keukens in Friesland heeft Stienstra alles in huis!