stienstra-keukens-slide-over-ons-1
stienstra-keukens-slide-over-ons-2
stienstra-keukens-slide-over-ons-3
stienstra-keukens-slide-over-ons-4
previous arrow
next arrow

Stienstra voor een nieuwe keuken in Leeuwarden

Keukenspecialist Stienstra is al jaren h├ęt adres voor een nieuwe keuken in Leeuwarden. Gelegen aan de snelweg tussen Grou en Leeuwarden vindt u onze nieuwe showroom vol keukens, keukenapparatuur, werkbladen en nog veel meer. Voor iedereen is er bij ons de perfecte kookplaats te vinden. Van hypermoderne designkeukens, voorzien van alle gemakken, en de nieuwste kookapparatuur, tot traditionele keukens en typisch Duitse en Italiaanse: bij Stienstra in Grou zult u slagen. En wij van keukenspecialist Stienstra kunnen uw nieuwe keuken in Leeuwarden nog heel voordelig plaatsen ook!

Stienstra voor het plaatsen van een nieuwe keuken in Leeuwarden

Al 15 jaar plaatsen we bij Stienstra nieuwe keukens in Leeuwarden. Dat zijn er ondertussen al duizenden! Het plaatsen van keukens is maatwerk, en moet dus vakkundig gebeuren. Bij ons kunt u ervan op aan dat uw nieuwe droomkeuken wordt zoals u dat wilt. We tekenen de plannen uit en maken heldere afspraken zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We meten alles op, bestellen het materiaal en uw droomkeuken kan geplaatst worden. Moet uw oude keuken er eerst uit? Ook het strippen van uw oude kookplaats is geen probleem. Wij van Stienstra zijn gespecialiseerd in het plaatsen van een nieuwe keuken bij u in Leeuwarden!

Stienstra voor een renovatie van uw keuken in Leeuwarden

Ook voor een renovatie van uw keuken in Leeuwarden moet u in Grou zijn. Als uw oude kookplaats gemoderniseerd of helemaal verbouwd moet worden, dan bent u bij ons van harte welkom. Wij kunnen u adviseren over de nieuwste technologie├źn en mogelijkheden op het gebied van keukenapparatuur en stijl en design. Als u uw keuze gemaakt heeft, renoveren we graag uw keuken in Leeuwarden, zodat die weer jaren mee kan!

Renovatie van de mooiste keukens in Friesland

Is uw mooie oude keuken in Friesland toe aan renovatie? Ook dan kan Stienstra u van dienst zijn. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw keuken er weer als nieuw uitziet. U kunt kiezen voor een modernere keuken, zonder dat uw oude keuken helemaal veranderd wordt. Een prachtige oude keuken moet prachtig blijven, natuurlijk. Ook voor renovatie van de mooiste keukens in Friesland heeft Stienstra alles in huis!