stienstra-keukens-slide-over-ons-1
stienstra-keukens-slide-over-ons-2
stienstra-keukens-slide-over-ons-3
stienstra-keukens-slide-over-ons-4
previous arrow
next arrow

Strak, strakker, strakst: het ongekende uiterlijk van een greeploze keuken

‘Strak’ en ‘design’ zijn twee woorden die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, maar design wordt nog veel strakker als u kiest voor een greeploze keuken. Dat houdt simpelweg in dat deurtjes en kasten geen handgrepen bevatten, maar op een andere manier open en dicht gaan. Buitenom de functionaliteit levert dit een bijzonder strak uiterlijk van de keuken op. Design wordt dus echt strak als u kiest voor greeploze deuren en kasten.

Optimale functionaliteit van een greeploze keuken

We hebben het al over het bijzondere uiterlijk van een greeploze keuken gehad, nu belichten we de functionele kant van greeploze deuren en kasten. Het is een dagelijks terugkerende ergernis: tijdens het kokens maakt u vieze, plakkerige handen. En met die plakkerige handen heeft u regelmatig iets uit kastjes nodig om aan het eten toe te voegen. Het resultaat: een heerlijke maaltijd, boordevol verschillende ingrediënten, maar met eten besmeurde deurtjes en kasten die keer op keer moeten worden schoongemaakt. Deze ergernis voorkomt u met een greeploze keuken, waar deuren en kastjes makkelijk te openen zijn en afhankelijk van uw keuze vanzelf weer dicht kunnen gaan.

Bewonder de vorm en functionaliteit van greeploze keukens bij Stienstra

Bent u nieuwsgierig hoe zo’n greeploze keuken er in het echt uitziet en of het iets voor u is? Kom dan langs in ons ruime, moderne pand in Grou en we laten u graag alle mogelijkheden van greeploze keukens zien.

Renovatie van de mooiste keukens in Friesland

Is uw mooie oude keuken in Friesland toe aan renovatie? Ook dan kan Stienstra u van dienst zijn. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw keuken er weer als nieuw uitziet. U kunt kiezen voor een modernere keuken, zonder dat uw oude keuken helemaal veranderd wordt. Een prachtige oude keuken moet prachtig blijven, natuurlijk. Ook voor renovatie van de mooiste keukens in Friesland heeft Stienstra alles in huis!