stienstra-keukens-slide-over-ons-1
stienstra-keukens-slide-over-ons-2
stienstra-keukens-slide-over-ons-3
stienstra-keukens-slide-over-ons-4
previous arrow
next arrow

Granieten keukenblad

Het granieten keukenblad wordt steeds populairder. De luxe uitstraling en het onverwoestbare materiaal maken het granieten keukenblad een veel verkocht keukenonderdeel. Als specialist in keukens kan Stienstra u tot in de details informeren over graniet.

service-stienstra

Een granieten keukenblad creëert een luxe uitstraling

Graniet geeft uw keuken een robuuste uitstraling, maar ook een gevoel van luxe. Het maakt de keuken net even anders. Naast het uiterlijk is graniet een populair materiaal, omdat het van zeer goede kwaliteit is. We noemden het al onverwoestbaar en dat is het zeker. Een granieten keukenblad is allereerst hittebestendig. Het is dan ook geen probleem om een hete pan op het blad neer te zetten. Naast hittebestendig is een granieten keukenblad snijvast en krasbestendig.

De unieke eigenschappen een granieten keukenblad

Graniet komt grotendeels uit Scandinavië en het gebied rondom de Middellandse Zee. Het is voor 100% een natuurproduct bestaande uit mineralen, die bepalend zijn voor de kleur van het keukenblad. Als natuurproduct is ieder granieten keukenblad uniek. Een ander kenmerk dat het materiaal erg populair maakt.

Ieder materiaal heeft zijn eigen onderhoudsbehoefte. Ondanks dat graniet een sterk materiaal is, moet het zo nu en dan wel worden onderhouden. Stienstra informeert u graag hierover. U houdt een granieten keukenblad dagelijks schoon met warm water en een beetje schoonmaakmiddel. Als er vocht op het blad terecht komt is het aan te raden het direct af te nemen om kringen te voorkomen. Wat we u tevens aanraden is om het blad om de zoveel jaar te impregneren. Graniet is namelijk niet waterdicht.

Renovatie van de mooiste keukens in Friesland

Is uw mooie oude keuken in Friesland toe aan renovatie? Ook dan kan Stienstra u van dienst zijn. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw keuken er weer als nieuw uitziet. U kunt kiezen voor een modernere keuken, zonder dat uw oude keuken helemaal veranderd wordt. Een prachtige oude keuken moet prachtig blijven, natuurlijk. Ook voor renovatie van de mooiste keukens in Friesland heeft Stienstra alles in huis!