stienstra-keukens-slide-over-ons-1
stienstra-keukens-slide-over-ons-2
stienstra-keukens-slide-over-ons-3
stienstra-keukens-slide-over-ons-4
previous arrow
next arrow

Granieten aanrechtblad

Een granieten aanrechtblad heeft een unieke uitstraling en is van topkwaliteit. Dit type blad is vrijwel onverwoestbaar en gaat jaren mee. Geen wonder dat granieten aanrechtbladen ontzettend populair zijn. Stienstra is specialist in keukens en alles wat daarbij komt kijken. Wij verkopen granieten aanrechtbladen en informeren u hier graag over.

Een granieten aanrechtblad staat voor luxe en kwaliteit

Een granieten aanrechtblad geeft iedere keuken een robuuste en toch luxe uitstraling. Deze look maakt dit type aanrechtblad erg populair. Daarnaast is graniet van topkwaliteit. Het harde materiaal maakt het blad zo goed als onverwoestbaar. Een granieten aanrechtblad is dan ook krasbestendig en snijvast. U heeft bij wijze van geen snijplank meer nodig. Tevens is graniet hittebestendig en kunt u met een gerust hart een hete pan op het blad plaatsen.

Eigenschappen en onderhoud van een granieten aanrechtblad

Graniet is een natuurproduct uit onder andere Scandinavi├ź en landen rondom de Middellandse Zee. Graniet bestaat uit mineralen. Deze bepalen de kleur van het blad. Omdat het gaat om een natuurproduct is geen enkel blad hetzelfde. U haalt met een granieten aanrechtblad niet alleen kwaliteit in huis, maar ook een uniek product met een eigen uitstraling.
Ondanks dat graniet tegen een flinke stoot kan, heeft ook dit materiaal onderhoud nodig. Een granieten aanrechtblad moet zo nu en dan worden geïmpregneerd, omdat deze niet waterdicht is. Dagelijks onderhoud doet u simpelweg met een licht schoonmaakmiddel en heet water. Om te voorkomen dat er kringen ontstaan, moet u het blad direct afnemen zodra er vocht op terecht komt.

Renovatie van de mooiste keukens in Friesland

Is uw mooie oude keuken in Friesland toe aan renovatie? Ook dan kan Stienstra u van dienst zijn. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw keuken er weer als nieuw uitziet. U kunt kiezen voor een modernere keuken, zonder dat uw oude keuken helemaal veranderd wordt. Een prachtige oude keuken moet prachtig blijven, natuurlijk. Ook voor renovatie van de mooiste keukens in Friesland heeft Stienstra alles in huis!