stienstra-keukens-slide-over-ons-1
stienstra-keukens-slide-over-ons-2
stienstra-keukens-slide-over-ons-3
stienstra-keukens-slide-over-ons-4
previous arrow
next arrow

Gaggenau: een strak keukenmerk met een rijke historie

Stienstra Keukens heeft van diverse merken keukenapparaten, waaronder van het zeer strakke Gaggenau. ’t Is een merk dat al ontzettend lang bestaat en dus is voorzien van een rijke historie. Ze maken prachtige producten met een hoogwaardige afwerking. Maar wat maken ze allemaal? Nou, onder andere bakovens, stoomovens, koffievolautomaten, warmhoudladen, magnetrons, kookplaten, vario-kookapparatuur, afzuigkappen, koel- en vriesapparatuur, wijnklimaatkasten en afwasautomaten. Zoals u ziet biedt Gaggenau een zeer totaal aanbod aan keukenapparaten.

Gaggenau in het echt bewonderen in de showroom van Stienstra

Bent u gecharmeerd van het strakke design van Gaggenau en ziet u het al voor zich hoe uw nieuwe keuken uitgerust zal zijn met deze prachtige, eigentijdse apparaten? Kom dan eens langs in een van de winkels van Stienstra. Wij zijn gevestigd in Grou en laten u graag zien welke prachtige producten van Gaggenau wij allemaal in de winkel hebben liggen.

Gaggenau in uw nieuwe keuken? Laat een ontwerp maken door onze ontwerpers

Benieuwd hoe Gaggenau eruit zal zien in uw nieuwe keuken? Laat dan een ontwerp maken door een van onze ontwerpers. Dat kunt u gewoon laten doen zonder dat u zich hierbij ergens toe verplicht. Zo’n ontwerp is een mooie manier om erachter te komen hoe uw ideeën erop papier uit zien. Samen met onze ontwerpers kunt u brainstormen, uw ideeën bespreken en tot een concreet ontwerp van uw nieuwe keuken komen, die eventueel uitgerust is met de prachtproducten van Gaggenau.

Renovatie van de mooiste keukens in Friesland

Is uw mooie oude keuken in Friesland toe aan renovatie? Ook dan kan Stienstra u van dienst zijn. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw keuken er weer als nieuw uitziet. U kunt kiezen voor een modernere keuken, zonder dat uw oude keuken helemaal veranderd wordt. Een prachtige oude keuken moet prachtig blijven, natuurlijk. Ook voor renovatie van de mooiste keukens in Friesland heeft Stienstra alles in huis!