stienstra-keukens-slide-over-ons-1
stienstra-keukens-slide-over-ons-2
stienstra-keukens-slide-over-ons-3
stienstra-keukens-slide-over-ons-4
previous arrow
next arrow

Moderne design keuken met strakke, exclusieve vormen en kleuren

Is uw huidige keuken aan vervanging toe en bent u zich daarom aan het oriƫnteren op een design keuken? Bij Stienstra Keukens in Grou bieden wij u in ons ruime, moderne pand een kwalitatief aanbod aan design keukens. Keukens die een eye-catcher zullen vormen in uw woning, gekenmerkt door strakke, niet alledaagse vormen, unieke, hoog kwalitatieve materialen en bijzondere kleuren. Is dat wat u wilt, dan kan Stienstra Keukens u zeker helpen.

High quality inbouwapparatuur in uw design keuken

Een strak, bijzonder vormgegeven design keuken gaat gepaard met mooi en functioneel inbouwapparatuur. Als de vorm en samenstelling van de keuken is vastgesteld op basis van uw wensen en uw gebruikerseisen, kunt u kiezen om verschillende soorten inbouwapparatuur te plaatsen. Denk aan kookplaten (gas, keramisch, inductie, elektrisch), magnetrons (solo, combi), ovens (normaal, multifunctioneel, stoom), afzuigkappen, koel- en vrieskasten en vaatwassers. Stelt u zich eens voor hoe uw keuken eruit zal zien met enkele van deze strak ingebouwde apparaten!

Design keuken komt tot stand op basis van een goede service

Wilt u een strakke, modern vormgegeven design keuken, dan helpen wij u graag om uw wensen op papier te brengen. Kom langs in ons moderne pand in Grou en laat u op een rustige, deskundige manier adviseren door een van onze medewerkers. Aan de hand van uw wensen en voorkeuren maken wij een tekening van hoe uw droomkeuken eruit zal zien in uw woning. Met uw volledige goedkeuring is het plaatsen van de design keuken een invuloefening voor onze deskundige medewerkers.

Renovatie van de mooiste keukens in Friesland

Is uw mooie oude keuken in Friesland toe aan renovatie? Ook dan kan Stienstra u van dienst zijn. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw keuken er weer als nieuw uitziet. U kunt kiezen voor een modernere keuken, zonder dat uw oude keuken helemaal veranderd wordt. Een prachtige oude keuken moet prachtig blijven, natuurlijk. Ook voor renovatie van de mooiste keukens in Friesland heeft Stienstra alles in huis!