Design keuken Friesland

stienstra-keukens-slide-over-ons-1
stienstra-keukens-slide-over-ons-2
stienstra-keukens-slide-over-ons-3
stienstra-keukens-slide-over-ons-4
previous arrow
next arrow

Design keuken Friesland

Stienstra Keukens in Grou in Friesland is de aangewezen plek om een design keuken te kopen. Alles is mogelijk. Wij ontwerpen en plaatsen de keukens allemaal zelf, al 15 jaar lang. We hebben dus al veel ervaring in de keukenwereld. Een design keuken kan helemaal op uw smaak en wensen worden afgestemd. Niets is te gek! We zijn gevestigd in Friesland, aan de Biensma 32 in Grou, aan de snelweg tussen Leeuwarden en Grou. Wat voor keuken wilt u?

service-stienstra

Bent u op zoek naar een design keuken in Friesland?

Keukenspecialist Stienstra is dan waar u moet zijn. Het maakt niet uit wat u in gedachten heeft, bij Stienstra Keukens is het mogelijk. We hebben al honderden design keukens getekend, ontworpen en geplaatst, tot grote tevredenheid van onze klanten. Wilt u een kookeiland, heel hip, of al uw apparaten ingebouwd? Greeploze kasten, automatisch dichtschuivende deuren, wat u maar wil. We hebben het allemaal. In de showroom kunt u kijken naar voorbeeldkeukens en zo inspiratie opdoen voor uw eigen op maat gemaakte design keuken.

Neem contact op

Als u een design keuken door Stienstra Keuken wilt laten ontwerpen, kunt u altijd contact opnemen en een afspraak maken. Dat kan door te bellen naar 0566 – 624002 of naar het mobiele nummer 06-53934791. Ook kunt u ons mailen op info@stienstrakeukens.nl. Of kom langs aan de Biensma 32 in Grou. ’s Avonds zijn we alleen open op afspraak. Dus wilt u een design keuken? Denk dan ook eens aan Stienstra Keukens in Friesland. Daar vindt u de keuken van uw dromen!