stienstra-keukens-slide-over-ons-1
stienstra-keukens-slide-over-ons-2
stienstra-keukens-slide-over-ons-3
stienstra-keukens-slide-over-ons-4
previous arrow
next arrow

Composieten aanrechtblad

Met een composieten aanrechtblad maakt u altijd een goede keuze. Het is niet voor niets dat deze keukenbladen een van de meest populaire zijn. Bent u ook geïnteresseerd in composiet? Stienstra kan u informeren en helpen. Het aanrechtblad is natuurlijk zeer sprekend voor de keuken, dus we willen dat u de juiste keuze maakt.

service-stienstra

Een composieten aanrechtblad is sterk en luxe

Een composiet aanrechtblad bestaat uit verschillende onderdelen, namelijk gerecycled graniet, kwarts en harsen. Het is dus een samengesteld blad. Ondanks dat er natuursteen in is verwerkt is het niet een natuurproduct, daar het is gemaakt in de fabriek. Dat neemt niet weg dat een composieten aanrechtblad ontzettend sterk is, net als bijvoorbeeld een stenen aanrechtblad. Ook zit er niet veel verschil in het uiterlijk van een composiet als u het vergelijkt met steen en/of graniet. Ook composiet geeft uw keuken een luxe uiterlijk.

Voordelen van een composieten aanrechtblad

Een composieten aanrechtblad heeft veel voordelen. Ten eerste is het hittebestendig. Al moet u wel oppassen als u een hete pan op het aanrecht zet, want ondanks dat het blad niet verbrand kan er wel verkleuring ontstaan van het hars in het aanrechtblad.

Een composiet laat weinig vocht en schadelijke stoffen door. Een composieten keukenblad is dan ook zeer hygiënisch. Tot slot is composiet krasbestendig, stoot- en slijtvast. Met een aanrechtblad van composiet kunt u rekenen op kwaliteit.

Vlekken verwijderd u makkelijk met warm water en wat schoonmaakmiddel. Net als bij graniet of steen, is het aan te raden een composieten blad ook regelmatig te impregneren. Zo houdt u composiet in goede staat en kunt u jaren genieten van uw keukenblad!

Renovatie van de mooiste keukens in Friesland

Is uw mooie oude keuken in Friesland toe aan renovatie? Ook dan kan Stienstra u van dienst zijn. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw keuken er weer als nieuw uitziet. U kunt kiezen voor een modernere keuken, zonder dat uw oude keuken helemaal veranderd wordt. Een prachtige oude keuken moet prachtig blijven, natuurlijk. Ook voor renovatie van de mooiste keukens in Friesland heeft Stienstra alles in huis!