stienstra-keukens-slide-over-ons-1
stienstra-keukens-slide-over-ons-2
stienstra-keukens-slide-over-ons-3
stienstra-keukens-slide-over-ons-4
previous arrow
next arrow

Boretti: een keuken volgens Italiaanse standaarden

Bent u op zoek naar een keuken met een eigentijds en eigenwijs ontwerp, geheel volgens Italiaans design, dan willen we u graag wijzen op het zeer populaire Boretti. Dit Italiaanse merk heeft zich een weg naar boven gevochten en een plaatsje weten te bemachtigen tussen andere grote jongens als Miele en Bosch, waarvan wij ook keukens en keukenapparatuur verkopen. Boretti heeft zich vooral gespecialiseerd in apparaten en producten die thuishoren in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan kookplaten, ovens, fornuizen, afzuigkappen, achterwanden, koelkasten, vaatwassers en kranen.

service-stienstra

Italiaans design bij u thuis? Laat een Boretti keuken ontwerpen

Wat vindt u van het design van Boretti keukenapparaten? Spreekt dat strakke, eigenwijze Italiaanse design u aan? Kom dan naar Stienstra toe in Grou en kom die oogstrelende Italiaanse ontwerpen in het echt bewonderen. Als u wilt kunnen we zelfs uw idee├źn voor uw nieuwe keuken uittekenen en de Boretti apparaten die u wilt er gelijk in meenemen. Op die manier krijgt u een heel goed beeld van hoe uw nieuwe keuken met Italiaanse designproducten eruit zal komen te zien.

Neem een kijkje in de Boretti-showroom

Natuurlijk kunt u ook gewoon bij ons langskomen om inspiratie op te doen en de prachtige producten van Boretti te bewonderen. Wilt u meer informatie over Boretti of andere producten of keukens, dan trekt u gewoon een van onze medewerkers aan de mouw en helpen zij u op de best mogelijke manier.

Renovatie van de mooiste keukens in Friesland

Is uw mooie oude keuken in Friesland toe aan renovatie? Ook dan kan Stienstra u van dienst zijn. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw keuken er weer als nieuw uitziet. U kunt kiezen voor een modernere keuken, zonder dat uw oude keuken helemaal veranderd wordt. Een prachtige oude keuken moet prachtig blijven, natuurlijk. Ook voor renovatie van de mooiste keukens in Friesland heeft Stienstra alles in huis!