Biensma 32
9001 ZZ Grou
T 0566 - 62 40 02
M info@stienstrakeukens.nl

Stienstra verkoopt de mooiste keukens bij u in Sneek

Als ervaren keukenspecialist in Grou verkoopt Stienstra al jaren de mooiste keukens bij u in Sneek en omstreken. Al 15 jaar ontwerpen, verkopen, plaatsen en renoveren wij de keukens van het Noorden! Ons assortiment is haast eindeloos groot, dus er zit altijd wel een keuken voor u bij. Ongeacht wat de grootte van uw budget is, want onze keukens zijn zeer scherp geprijsd. In onze showroom kunt u zien wat wij allemaal te bieden hebben. Daar helpen wij u graag bij het visualiseren van uw droomkeuken. U kunt altijd langskomen, dan tekenen wij het vrijblijvend voor u uit! Wie weet verkopen wij dan ook wel een van onze mooiste keukens aan u in Sneek.

Stienstra plaatst de mooiste keukens bij u in Sneek

Keukenspecialist Stienstra plaatst de mooiste keukens bij u in Sneek. Ook dat doen we al 15 jaar met veel plezier. En dat ziet u terug in uw keuken! Als keukenspecialist van het Noorden hechten wij veel waarde aan uw tevredenheid. Daarom zien wij er streng op toe dat uw keuken er perfect uit komt te zien. Wij kunnen dan ook meer dan alleen het plaatsen van keukens. Van vloer tot plafond, wij maken uw keuken zoals u die wilt hebben, bijvoorbeeld met parket en het aanbrengen van een plafond. Zo plaatst keukenspecialist Stienstra de mooiste keukens bij u in Sneek.

Stienstra renoveert de keukens bij u in Sneek

Ten slotte renoveert Stienstra de keukens bij u in Sneek. Als u wilt dat uw keuken er weer zo mooi uit komt te zien als vroeger, of u wilt uw bestaande keuken moderniseren: wij hebben de oplossing en de kennis en ervaring om uw keuken te renoveren. Met een nieuw keukenfront of bijvoorbeeld ultradunne inductieplaat is uw keuken klaar voor de toekomst. Vraag ons vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn voor uw keuken, en wie weet renoveert Stienstra nog meer keukens in Sneek!

Nieuws / Actueel

Stienstra in het nieuws

Klik hier voor het artikel uit de Leeuwarder Courant.

Gerealiseerde Keukens

Klik hier voor voorbeelden van Gerealiseerde Keukens door Stienstra.

 

Mijn keuken status