Biensma 32
9001 ZZ Grou
T 0566 - 62 40 02
M info@stienstrakeukens.nl

Inbouwapparatuur mogelijk in iedere soort inbouwkeuken

Of u nou een design, Duitse, Italiaanse of landelijke keuken heeft, in principe is in iedere keuken inbouwapparatuur mogelijk. Heeft u besloten dat in uw huidige of nieuwe keuken modern apparatuur ingebouwd gaat worden, dan kan Stienstra Keukens u daarbij helpen. Bij zowel ons moderne pand in Grou als in Stiens kunt u kiezen uit het grootst denkbare assortiment van inbouwapparatuur: van koffiemachines tot kookplaten, van ovens tot vaatwassers. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan tonen wij u het meest passende aanbod.

Groot aanbod (exclusief) inbouwapparatuur voor uw inbouwkeuken

Om u vanaf deze pagina een goede indruk te geven van ons totale aanbod, beschrijven wij in het kort welke apparaten u bij ons kunt vinden. Dat zijn onder andere kookplaten (gas, keramisch, inductie, elektrisch), magnetrons (solo, combi), ovens (normaal, multifunctioneel, stoom), afzuigkappen, koel- en vrieskasten en vaatwassers. Al deze apparaten zijn naadloos in een keuken te bouwen, wat een verbluffend resultaat zal opleveren.

Visualiseer inbouwapparatuur voor uw inbouwkeuken en laat een tekening maken

Om echt een goed beeld te krijgen van hoe alle inbouwapparatuur eruit zal zien in uw keuken, kunt u bij ons langskomen in Grou of Stiens om zonder enige verplichtingen een tekening te laten maken. Op die manier krijgt u een heel goed beeld van het uiterlijk en de uitstraling van uw nieuwe keuken met de ingebouwde apparatuur erin. Vertel ons uw wensen en voorkeuren en laat ons u adviseren en tonen hoe dat moderne en zeer functionele inbouwapparatuur eruit zal zien bij uw nieuwe keuken.

Nieuws / Actueel

Stienstra in het nieuws

Klik hier voor het artikel uit de Leeuwarder Courant.

Gerealiseerde Keukens

Klik hier voor voorbeelden van Gerealiseerde Keukens door Stienstra.

 

Mijn keuken status