Biensma 32
9001 ZZ Grou
T 0566 - 62 40 02
M info@stienstrakeukens.nl

Goedkope design keuken

Een goedkope design keuken scoort u bij Stienstra Keukens in Grou. Wij leveren maatwerk en kwaliteit voor een scherpe prijs. We laten u zien dat een design keuken echt niet duur hoeft te zijn!

Een goedkope design keuken van kwaliteit

Zoals gezegd hoeft een design keuken niet extreem veel te kosten. Bij ons betaalt u niet voor het design, wij rekenen een eerlijke en scherpe prijs voor de materialen die we leveren. Materialen die niet per definitie duurder zijn van de materialen die worden gebruikt voor bijvoorbeeld traditionele keukens.

Wij nemen alle opties met u door, zodat u zelf een goedkope design keuken samenstellen. Laten we vooropstellen dat ook goedkope design keukens van kwaliteit zijn. Kwaliteit staat namelijk  hoog in het vaandel bij Stienstra. Wij willen dat u jarenlang kunt genieten van uw aankoop!

Alles is mogelijk voor uw goedkope design keuken

Bij Stienstra is alles mogelijk. Alleen met maatwerk kunnen we u volledig tevreden stellen. Een keuken moet passen. Niet alleen in de daarvoor bestemde ruimte, maar ook bij de inrichting van uw huis en uw persoonlijke smaak.

Voordat we beginnen met tekenen, gaan we met u om tafel. We horen graag wat uw wensen en eisen zijn, zodat we een designkeuken naar wens kunnen ontwerpen. Wij zorgen ervoor dat het ontwerp niet alleen mooi en trendy is, maar ook praktisch en functioneel. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden van inbouwapparatuur tot verlichting en van een elektrische kookplaten tot greeploze kasten. Wij nemen alle opties met u door en laten dit zien in ons showroom.

Nieuws / Actueel

Stienstra in het nieuws

Klik hier voor het artikel uit de Leeuwarder Courant.

Gerealiseerde Keukens

Klik hier voor voorbeelden van Gerealiseerde Keukens door Stienstra.

 

Mijn keuken status