stienstra-keukens-slide-over-ons-1
stienstra-keukens-slide-over-ons-2
stienstra-keukens-slide-over-ons-3
stienstra-keukens-slide-over-ons-4
previous arrow
next arrow

Stienstra levert de mooiste keukens in Heerenveen

Keukenspecialist Stienstra levert de mooiste keukens in Heerenveen en omstreken. Al 15 jaar voorzien wij het Noorden van complete, goedkope, duurzame en vooral mooie keukens. In onze grote moderne showroom vol opstellingen en keukens aan de snelweg tussen Grou en Leeuwarden, kunnen wij u laten zien wat er allemaal mogelijk is. En dat is meer dan u denkt! Uw droomkeuken wordt realiteit dankzij ons grote assortiment en ervaring. Want naast het leveren, plaatsen we de mooiste keukens in Heerenveen ook al 15 jaar lang!

Stienstra plaatst de mooiste keukens in Heerenveen

Wij schromen niet de mooiste keukens te plaatsen in Heerenveen. We nemen u graag het werk uit handen! Als u uw keuze heeft gemaakt, dan kunnen wij ervoor zorgen dat uw keuken perfect wordt geplaatst en afgewerkt. Ons ervaren personeel draait er de handen niet voor om. Van vloer tot plafond, alles kunnen we voor u doen. Na grondige metingen – u en wij willen niet voor verrassingen komen te staan – gaan we aan de slag. Wilt u misschien toch een raam in de keuken? Dat is geen probleem! Wij staan open voor al uw ideeën. Zo plaatst Stienstra de mooiste keukens in Heerenveen.

Stienstra renoveert de mooiste keukens in Heerenveen

Keukenspecialist Stienstra ontwerpt en plaatst niet alleen keukens, we kunnen uw oude keuken ook renoveren. Om kosten te besparen, of om het oude design van uw keuken te behouden: een renovatie is de oplossing. De renovatie willen wij graag voor u verzorgen. Wij kunnen uw keuken moderniseren en weer jaren mee laten gaan. Uw keuken wordt weer de mooiste in Heerenveen, als u die laat renoveren door keukenspecialist Stienstra!

Renovatie van de mooiste keukens in Friesland

Is uw mooie oude keuken in Friesland toe aan renovatie? Ook dan kan Stienstra u van dienst zijn. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw keuken er weer als nieuw uitziet. U kunt kiezen voor een modernere keuken, zonder dat uw oude keuken helemaal veranderd wordt. Een prachtige oude keuken moet prachtig blijven, natuurlijk. Ook voor renovatie van de mooiste keukens in Friesland heeft Stienstra alles in huis!