stienstra-keukens-slide-over-ons-1
stienstra-keukens-slide-over-ons-2
stienstra-keukens-slide-over-ons-3
stienstra-keukens-slide-over-ons-4
previous arrow
next arrow

Stienstra voor een prachtige keuken in Friesland

Keukenspecialist Stienstra staat garant voor een prachtige keuken in Friesland. Al 15 jaar zorgen wij ervoor dat Friesland de mooiste keukens van Nederland heeft. In onze showroom staan veel voorbeeldkeukens om u een impressie te geven van de mogelijkheden. Ons assortiment is dan ook heel breed. Als u wilt weten wat voor keukensoort het beste in uw huis past, willen wij u daar graag bij adviseren. Vrijblijvend. Want alleen met echte klantvriendelijkheid krijg je zo’n prachtige keuken in Friesland.

Veel keuze bij Stienstra voor een prachtige keuken in Friesland

Bij Stienstra is er veel keuze voor iedereen die zo’n prachtige keuken in Friesland wil. Ons assortiment bestaat uit traditionele keukens, Duitse, Italiaanse en designkeukens. Zelf een keukenblok samenstellen met ons assortiment keukenapparatuur is ook mogelijk. Wij helpen u graag. Bij het uitzoeken van een nieuwe kookplaats is het fijn te weten dat wij voor ieder budget wel op maat kunnen leveren. Voor iedereen is er een passende oplossing. Niet alleen voor uw huis, ook voor uw portemonnee is er veel keuze bij Stienstra voor een prachtige keuken in Friesland.

Renovatie van uw keuken in Friesland

Met een renovatie wordt uw oude keuken in Friesland weer mooi zoals die ooit geweest is. Wij hebben de materialen, de kennis en de kunde om hem er weer als nieuw uit te laten zien. U kunt uw keukenblok laten moderniseren zonder dat deze het authentieke uiterlijk verliest. Een ouderwets ogend gasfornuis heeft zijn charmes, houten keukenkastjes geven een warme sfeer mee. Het renoveren heeft meerdere voordelen boven een geheel nieuwe keuken. U behoudt niet alleen het design van toen, hij is vaak ook sneller klaar. Een renovatie van uw keuken in Friesland kan al binnen een dag gedaan zijn!

Renovatie van de mooiste keukens in Friesland

Is uw mooie oude keuken in Friesland toe aan renovatie? Ook dan kan Stienstra u van dienst zijn. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw keuken er weer als nieuw uitziet. U kunt kiezen voor een modernere keuken, zonder dat uw oude keuken helemaal veranderd wordt. Een prachtige oude keuken moet prachtig blijven, natuurlijk. Ook voor renovatie van de mooiste keukens in Friesland heeft Stienstra alles in huis!