Biensma 32
9001 ZZ Grou
T 0566 - 62 40 02
M info@stienstrakeukens.nl

Een showroomkeuken; bent u de gelukkige?

Onze showroom wordt regelmatig gestyled met de allernieuwste keukens en allerlaatste trends. Zodra oude showroomkeukens worden vervangen door nieuwe keukens, zijn deze beschikbaar voor u als klant. Maar ook als u helemaal weg bent van een showmodel en de maat klopt met de maten van de beschikbare ruimte in uw huis, kunt u ons vragen naar de beschikbaarheid van een showroommodel.

Showroomkeuken is voordeliger en direct leverbaar

Bent u op zoek naar een showroomkeuken? Dat is vast niet zomaar, want een showroom heeft twee belangrijke voordelen ten opzichte van spiksplinternieuwe keukens. Een showroomkeuken wordt namelijk als ‘gebruikt’ bestempeld en is daardoor veel voordeliger dan een nieuwe keuken. Dat terwijl een showroomkeuken er als nieuw uitziet en ook zo aanvoelt. Een ander voordeel van een showroomkeuken is het feit dat-ie direct leverbaar is. Op het leveren van een nieuwe keuken moet u soms enige tijd wachten, maar een showroomkeuken kan heel snel bij u thuis worden geplaatst.

Bewonder onze showroomkeukens in onze showroom

Bent u geïnteresseerd in een showroomkeuken, neem dan een kijkje in onze showroom in Grou of Stiens. In onze moderne en ruim opgezette panden vindt u ontzettend veel verschillende keukens, zoals bijvoorbeeld design, Duitse, Italiaanse, landelijke en nostalgische keukens. Bespreek uw eisen en wensen met een van onze behulpzame medewerkers. Hij of zij zal aan de hand van uw voorkeuren een matchend aanbod van showroomkeukens aan u laten zien.

Nieuws / Actueel

Stienstra in het nieuws

Klik hier voor het artikel uit de Leeuwarder Courant.

Gerealiseerde Keukens

Klik hier voor voorbeelden van Gerealiseerde Keukens door Stienstra.

 

Mijn keuken status