Biensma 32
9001 ZZ Grou
T 0566 - 62 40 02
M info@stienstrakeukens.nl

Op maat pakket bij Stienstra Keukens

Bij Stienstra Keukens kunt u terecht voor montage op maat. Wilt u de bestaande keuken laten demonteren, afvoeren, leidingwerk verleggen, en de wanden laten stuken? De bestaande vloer of plafond laten aanpassen bij de nieuwe keuken? Wij kunnen dit keurig voor u berekenen en uitvoeren. Voor u als klant 1 aanspreekpunt. 
Hieronder ziet u een gerealiseerd totaal concept in Drachten.

 

Oude keuken ( Klik door voor nieuwe keuken) 

Nieuwe Keuken

Keukenrenovatie in Friesland

Uw keuken in 1 dag er anders uit laten zien? Dat kan met de keuze van een nieuw keukenfront, of werkblad. Hieronder ziet u een gerealiseerd werkblad renovatie in Grou.

Oude Keuken ( Klik voor nieuwe Keuken)

Nieuwe Keuken

Uw keuken in 1 dag er anders uit laten zien? Dat kan met de keuze van een nieuw keukenfront, werkblad en wandtegels. Hieronder ziet u een gerealiseerd project in Leeuwarden.

Al ruim 20 jaar is Stienstra Keukens actief op renovatie van keukens. Of het nou gaat, om een ander werkblad, of keukenfront u bent van harte welkom in onze showroom in Grou te Friesland. Hier kunnen wij u de ruime keuze laten proeven van alle mogelijkheden.

Oude keuken ( klik voor nieuwe keuken)

Nieuwe keuken

Oude keuken ( klik voor de nieuwe keuken)

Nieuwe keuken

Keukenrenovatie op maat

Uw nieuwe keukenfront moet natuurlijk goed passen. Of het nu gaat om de kleur of de juiste maatvoering. Wij maken er graag voor u maatwerk van. Graag maken wij een geheel vrijblijvende duidelijke overzichtelijke offerte, zonder u achteraf wekelijks hierover te blijven mailen of bellen. Stienstra Keukens heeft eigen monteurs, die meer kunnen dan alleen het plaatsen van keukens. Keukenrenovatie is een vak apart, waar kennis, vakmanschap en deskundigheid samen vallen. Door diverse fabrikanten met vele mogelijkheden, en modellen kunnen wij uw keuken een behoorlijke verandering laten ondergaan. Graag ontvangen wij u in onze showroom, of komen wij voor goed advies bij u thuis. Door een goede renovatie kunt u nog jaren genieten van uw (vernieuwde) keuken.

Oude keuken ( klik voor de nieuwe keuken)

Nieuwe keuken

 

Nieuws / Actueel

Stienstra in het nieuws

Klik hier voor het artikel uit de Leeuwarder Courant.

Gerealiseerde Keukens

Klik hier voor voorbeelden van Gerealiseerde Keukens door Stienstra.

 

Mijn keuken status