Biensma 32
9001 ZZ Grou
T 0566 - 62 40 02
M info@stienstrakeukens.nl

Pitt Cooking: Nederlands bedrijf zet trend in keukenbranche

Irritant hè, heeft u een keer allemaal grote pannen op het vuur staan, past het allemaal net niet; iets waar u met Pitt Cooking niet voor hoeft te vrezen. Dit Nederlandse bedrijf heeft een nieuwe standaard gezet met hun flexibel te plaatsen kookpitten. Dat is waar Pitt Cooking namelijk in gespecialiseerd is: kookpitten. Het bijzondere aan deze pitten is dat ze overal op een keukenblad kunnen worden geplaatst. Ze hebben dan ook geen, zoals bij een traditioneel fornuis, metalen onderplaat. Stuk voor stuk kunt u bepalen waar u de kookpitten wilt hebben en hoever ze van elkaar afstaan.

Creëer meer kookplezier en maak makkelijker schoon met Pitt Cooking

Pitt Cooking biedt grote voordelen ten opzichte van traditionele kookpitten. Doordat u zelf kunt bepalen waar de pitten worden ingebouwd en hoeveel ruimte er tussen de pitten zit, zult u altijd voldoende ruimte hebben voor allerlei soorten pannen. Daarnaast worden de pitten direct op het keukenblad geplaatst en zult u de pitten en het keukenblad daardoor heel eenvoudig kunnen schoonmaken.

Kookpitten Pitt Cooking veilig te plaatsen op ieder werkblad

Misschien vraagt u zich af of het niet gevaarlijk is om kookpitten van Pitt Cooking direct op een keukenblad te installeren. Het antwoord is nee, helemaal niet. Het maakt helemaal niets uit of u nou een keukenblad heeft van composietsteen, graniet, beton, terrazzo, glas of een andere samenstelling. Nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere kookpitten? Kom Pitt Cooking bekijken in onze winkel in Grou of Stiens.
 

Nieuws / Actueel

Stienstra in het nieuws

Klik hier voor het artikel uit de Leeuwarder Courant.

Gerealiseerde Keukens

Klik hier voor voorbeelden van Gerealiseerde Keukens door Stienstra.

 

Mijn keuken status