Biensma 32
9001 ZZ Grou
T 0566 - 62 40 02
M info@stienstrakeukens.nl

Nostalgische, landelijke keuken met modern gebruiksgemak

Bent u op zoek naar een landelijke keuken, neem dan eens een kijkje in het moderne, ruim opgezette pand van Stienstra Keukens in Grou of Stiens. Wij hebben een groot aanbod aan prachtige landelijke keukens. Keukens die een warm, huiselijk gevoel uitstralen en die veelal vervaardigd zijn van de prachtigste en sterkste houtsoorten. Ondanks dat deze landelijke keukens een nostalgische uitstraling hebben, zijn ze uit te rusten met allerlei moderne gebruiksgemakken. Denk aan verschillende soorten inbouwapparatuur, zoals: kookplaten (gas, keramisch, inductie, elektrisch), ovens (normaal, multifunctioneel, stoom), magnetrons (solo, combi), vaatwassers, koel- en vrieskasten en afzuigkappen.

Laat de ultieme landelijke keuken door onze ontwerpers tekenen

Bezoek onze winkel om inspiratie op te doen voor uw eigen landelijke keuken en vertel aan ons hoe uw nieuwe landelijke keuken eruit moet komen te zien. Uw ideeën, aangevuld met de deskundigheid en creativiteit van onze ontwerpers kunnen desgevraagd een ontwerp opleveren van uw nieuwe keuken. Samen met de ontwerper kunt u de keuken verder aanpassen aan uw wensen, waarna hij een definitief ontwerp maakt. U zult dan niet alleen de keuken zien zoals hij eruit komt te zien, maar tevens een goed beeld krijgen van hoe de nieuwe keuken eruit komt te zien in uw woning. Het maken van een ontwerp is geheel vrijblijvend en verplicht u dus tot niets.

Landelijke keuken bekijken in de showroom in Grou of Stiens

Natuurlijk kunt u ook gewoon even rondkijken in onze showroom om te kijken wat voor verschillende landelijke keukens wij allemaal hebben gemaakt en kunnen maken. Mocht u vragen hebben over onze landelijke keukens, schroom dan niet om een van onze medewerkers aan de mouw te trekken.

Nieuws / Actueel

Stienstra in het nieuws

Klik hier voor het artikel uit de Leeuwarder Courant.

Gerealiseerde Keukens

Klik hier voor voorbeelden van Gerealiseerde Keukens door Stienstra.

 

Mijn keuken status