Biensma 32
9001 ZZ Grou
T 0566 - 62 40 02
M info@stienstrakeukens.nl

De mooiste keukens vlakbij Drachten

Vlakbij Drachten vindt u de mooiste keukens, bij keukenspecialist Stienstra in Grou. Gelegen aan de snelweg tussen Grou en Leeuwarden vindt u onze ruime, moderne showroom vol met het beste keukenassortiment van het Noorden. Wij beschikken over alles voor een nieuwe keuken, en het renoveren van een oude. Van de mooiste keukenkasten, werkbladen van bijvoorbeeld composiet, triplex en kunststof tot hypermoderne keukenapparatuur zoals inbouwkoelkasten, ultradunne inductieplaten en magnetrons en ovens. U vindt kortom de mooiste keukens vlakbij Drachten, bij Stienstra in Grou.

De beste service bij keukens vlakbij Drachten

De beste service van het Noorden krijgt u bij de keukens van Stienstra, vlakbij Drachten. Klantvriendelijkheid is bij ons niet het doel, maar een middel. Uw tevredenheid is ons ultieme doel. Daar draait het om. Wij helpen van begin tot eind bij het waarmaken van uw droomkeuken. Wij helpen en adviseren bij het uitzoeken, het uittekenen van de plannen, het plaatsen en eventueel zelfs verbouwen van uw keuken. Alles hebben we in huis om uw keuken zo te maken als u wilt. We kunnen uw keuken van vloer tot plafond renoveren of nieuw plaatsen. En dat doen we met 15 jaar ervaring. Dat is de beste service, van Stienstra Keukens vlakbij Drachten.

Kom langs bij de mooiste keukens van Drachten en omstreken

Kom langs bij de mooiste keukens van Drachten, en eigenlijk zelfs van heel Nederland. Als u nog niet overtuigd bent, doen wij dat graag bij een kopje koffie. Geheel vrijblijvend kunt u al uw ideeën met ons delen, dan zorgen wij voor het nodige advies en eventueel tekeningen van uw droomkeuken. En ook dat is vrijblijvend. Kom dus langs in Grou, bij de mooiste keukens van Nederland.

Nieuws / Actueel

Stienstra in het nieuws

Klik hier voor het artikel uit de Leeuwarder Courant.

Gerealiseerde Keukens

Klik hier voor voorbeelden van Gerealiseerde Keukens door Stienstra.

 

Mijn keuken status