Biensma 32
9001 ZZ Grou
T 0566 - 62 40 02
M info@stienstrakeukens.nl

Unieke keukens in iedere soort koop je bij Stienstra Keukens in Stiens

Wilt u uw huidige keuken vervangen of gaat u verhuizen en bent u in – of in de buurt van – Stiens op zoek naar een nieuwe keuken? Kom dan langs bij Stienstra Keukens! In ons ruime en moderne pand in Stiens vindt u een totaal aanbod aan keukens. U kunt er onder andere designkeukens bekijken evenals Duitse, Italiaanse en landelijke keukens. Stienstra kan aan alle wensen en voorkeuren voldoen en kan voor iedere woning een keuken ontwerpen.

Stienstra voorziet in alle gemakken met modern inbouwapparatuur

Bij Stienstra vindt u naast keukens ook allerlei aanverwante producten en apparaten, zoals verschillende soorten inbouwapparatuur. Deze apparaten kunnen naadloos in uw nieuwe keuken worden verwerkt voor een ongekend mooi en strak resultaat. In ons assortiment aan inbouwapparatuur hebben wij onder andere kookplaten (gas, keramisch, inductie, elektrisch), magnetrons (solo, combi), ovens (normaal, multifunctioneel, stoom), vaatwassers, koel- en vrieskasten en afzuigkappen. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een unieke keuken voor u ontwerpen, voorzien van de apparaten die zorgen voor het gebruiksgemak waar u naar verlangt.

Stienstra adviseert en ontwerpt keukens zonder enige verplichtingen

Wilt u een kijkje nemen in ons pand in Stiens om u te laten inspireren door de grote verscheidenheid aan keukens? Wilt u dat wij u helpen om uw ideeën concreet te maken? Of wilt u dat wij een ontwerp maken voor uw toekomstige keuken? Kom gerust bij ons langs en wij helpen u waar u ons voor nodig heeft. Dat doen we zonder enige verplichtingen. Kom daarom eens langs in ons pand in Stiens en laat u verrassen door ons grote aanbod.

Nieuws / Actueel

Stienstra in het nieuws

Klik hier voor het artikel uit de Leeuwarder Courant.

Gerealiseerde Keukens

Klik hier voor voorbeelden van Gerealiseerde Keukens door Stienstra.

 

Mijn keuken status