Biensma 32
9001 ZZ Grou
T 0566 - 62 40 02
M info@stienstrakeukens.nl

Stienstra voor een nieuwe keuken in Leeuwarden

Keukenspecialist Stienstra is al jaren hét adres voor een nieuwe keuken in Leeuwarden. Gelegen aan de snelweg tussen Grou en Leeuwarden vindt u onze nieuwe showroom vol keukens, keukenapparatuur, werkbladen en nog veel meer. Voor iedereen is er bij ons de perfecte kookplaats te vinden. Van hypermoderne designkeukens, voorzien van alle gemakken, en de nieuwste kookapparatuur, tot traditionele keukens en typisch Duitse en Italiaanse: bij Stienstra in Grou zult u slagen. En wij van keukenspecialist Stienstra kunnen uw nieuwe keuken in Leeuwarden nog heel voordelig plaatsen ook!

Stienstra voor het plaatsen van een nieuwe keuken in Leeuwarden

Al 15 jaar plaatsen we bij Stienstra nieuwe keukens in Leeuwarden. Dat zijn er ondertussen al duizenden! Het plaatsen van keukens is maatwerk, en moet dus vakkundig gebeuren. Bij ons kunt u ervan op aan dat uw nieuwe droomkeuken wordt zoals u dat wilt. We tekenen de plannen uit en maken heldere afspraken zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We meten alles op, bestellen het materiaal en uw droomkeuken kan geplaatst worden. Moet uw oude keuken er eerst uit? Ook het strippen van uw oude kookplaats is geen probleem. Wij van Stienstra zijn gespecialiseerd in het plaatsen van een nieuwe keuken bij u in Leeuwarden!

Stienstra voor een renovatie van uw keuken in Leeuwarden

Ook voor een renovatie van uw keuken in Leeuwarden moet u in Grou zijn. Als uw oude kookplaats gemoderniseerd of helemaal verbouwd moet worden, dan bent u bij ons van harte welkom. Wij kunnen u adviseren over de nieuwste technologieën en mogelijkheden op het gebied van keukenapparatuur en stijl en design. Als u uw keuze gemaakt heeft, renoveren we graag uw keuken in Leeuwarden, zodat die weer jaren mee kan!

Nieuws / Actueel

Stienstra in het nieuws

Klik hier voor het artikel uit de Leeuwarder Courant.

Gerealiseerde Keukens

Klik hier voor voorbeelden van Gerealiseerde Keukens door Stienstra.

 

Mijn keuken status