Biensma 32
9001 ZZ Grou
T 0566 - 62 40 02
M info@stienstrakeukens.nl

Keuken aanbieding

Bent u op zoek naar een mooie keuken aanbieding? Stienstra Keukens werkt regelmatig met mooie aanbiedingen waarmee u de perfecte keuken scoort voor een leuke prijs!

Stienstra, voor de beste keuken aanbieding

Een keuken koopt u niet dagelijks. Het is een enorme investering, dus een mooie aanbieding is zeker gewenst. Om de beste keuken te kunnen kiezen, moet u alle opties duidelijk voor ogen hebben. In onze showroom staan onze modellen opgesteld. U kunt alles rustig bekijken, voelen en testen. U kunt op ieder gewenst moment een medewerker aanhalen die u informeert over de mogelijkheden.

Ook als het gaat om een actiekeuken is een goed advies is zeker geen overbodige luxe. Het blijft tenslotte een grote aankoop. Onze deskundigen zijn op de hoogte van de specifieke kenmerken van de apparatuur en materialen. Wij delen onze kennis graag met u zodat u de juiste keuze kunt maken.

Scoor een trendy keuken in de aanbieding

Naast kennis van apparatuur en onderdelen, zijn we op de hoogte van de huidige keukentrends. Een actiekeuken is bij ons zeker geen ouderwetse keuken! Zowel designkeukens als klassieke keukens zijn regelmatig in de aanbieding. Wij bieden voor ieder wat wils en kunnen u adviseren over welke stijl past bij uw inrichting en smaak.

De meeste keukens worden op maat gemaakt. Dit geldt vaak ook voor keukens in de aanbieding. Geen enkele ruimte is hetzelfde en het kan zijn dat een keuken niet 100% voldoet aan uw eisen en wensen. Wij maken vrijblijvend een duidelijke tekening voor u, die we leveren met een scherpe offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Nieuws / Actueel

Stienstra in het nieuws

Klik hier voor het artikel uit de Leeuwarder Courant.

Gerealiseerde Keukens

Klik hier voor voorbeelden van Gerealiseerde Keukens door Stienstra.

 

Mijn keuken status