Biensma 32
9001 ZZ Grou
T 0566 - 62 40 02
M info@stienstrakeukens.nl

Graniet Friesland

Bent u op zoek naar een keukenblad van graniet in Friesland? Stienstra is dé specialist in keukens uit Friesland. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en informeren u over de eigenschappen en het nodige onderhoud van een granieten keukenblad.

Voor een aanrechtblad van graniet gaat u naar Stienstra in Friesland!

De luxe uitstraling en het onverwoestbare materiaal maken graniet erg populair als keukenblad. Niet alleen het uiterlijk, maar ook de kwaliteit van het materiaal spreekt veel mensen aan. Graniet is ontzettend sterk en kan tegen een flinke stoot. Zo is het hittebestendig, dus kunt u zonder probleem een hete pot of pan op het aanrecht zetten. U heeft niet alleen geen onderzetter meer nodig, maar ook geen snijplank. Al hoewel, voor de hygiëne is een snijplank natuurlijk wel aan te raden. Maar het blad is snijvast, dus u kunt in principe uw etenswaren snijden op het keukenblad. Graniet beschikt over mooie eigenschappen waar onze specialisten in Friesland u graag informeren!

Onze keukenspecialisten in Friesland adviseren u graag over graniet

Graniet vindt zijn oorsprong in Scandinavië en landen rondom de Middellandse Zee. Het is een natuurproduct dat bestaat uit mineralen. Deze mineralen zijn bepalend voor de kleur. Geen enkel stuk graniet is hetzelfde waardoor u met een granieten keukenblad altijd een uniek product in huis haalt.

Ondanks dat graniet tegen een stootje kan moet het zo nu en dan worden onderhouden. Onze medewerkers in Friesland informeren u hier graag over. U houdt een granieten keukenblad schoon met een licht schoonmaakmiddel en warm water. Het is belangrijk dat u het keukenblad regelmatig impregneert om het waterdicht te maken. 

Nieuws / Actueel

Stienstra in het nieuws

Klik hier voor het artikel uit de Leeuwarder Courant.

Gerealiseerde Keukens

Klik hier voor voorbeelden van Gerealiseerde Keukens door Stienstra.

 

Mijn keuken status