Biensma 32
9001 ZZ Grou
T 0566 - 62 40 02
M info@stienstrakeukens.nl

Boretti: een keuken volgens Italiaanse standaarden

Bent u op zoek naar een keuken met een eigentijds en eigenwijs ontwerp, geheel volgens Italiaans design, dan willen we u graag wijzen op het zeer populaire Boretti. Dit Italiaanse merk heeft zich een weg naar boven gevochten en een plaatsje weten te bemachtigen tussen andere grote jongens als Miele en Bosch, waarvan wij ook keukens en keukenapparatuur verkopen. Boretti heeft zich vooral gespecialiseerd in apparaten en producten die thuishoren in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan kookplaten, ovens, fornuizen, afzuigkappen, achterwanden, koelkasten, vaatwassers en kranen.

Italiaans design bij u thuis? Laat een Boretti keuken ontwerpen

Wat vindt u van het design van Boretti keukenapparaten? Spreekt dat strakke, eigenwijze Italiaanse design u aan? Kom dan naar Stienstra toe in Grou of Stiens en kom die oogstrelende Italiaanse ontwerpen in het echt bewonderen. Als u wilt kunnen we zelfs uw ideeën voor uw nieuwe keuken uittekenen en de Boretti apparaten die u wilt er gelijk in meenemen. Op die manier krijgt u een heel goed beeld van hoe uw nieuwe keuken met Italiaanse designproducten eruit zal komen te zien.

Neem een kijkje in de Boretti-showroom

Natuurlijk kunt u ook gewoon bij ons langskomen om inspiratie op te doen en de prachtige producten van Boretti te bewonderen. Wilt u meer informatie over Boretti of andere producten of keukens, dan trekt u gewoon een van onze medewerkers aan de mouw en helpen zij u op de best mogelijke manier.

Nieuws / Actueel

Stienstra in het nieuws

Klik hier voor het artikel uit de Leeuwarder Courant.

Gerealiseerde Keukens

Klik hier voor voorbeelden van Gerealiseerde Keukens door Stienstra.

 

Mijn keuken status