Biensma 32
9001 ZZ Grou
T 0566 - 62 40 02
M info@stienstrakeukens.nl

Actie keuken

Voor een mooie en goedkope actie keuken gaat u naar Stienstra Keukens. Wij hebben regelmatig populaire acties die de aankoop van een keuken en stuk interessanter en voordeliger maakt.

Scoor een actie keuken die echt bij u past

Het kopen van een keuken is niet niks. Een keuken is een belangrijk onderdeel in uw huis en uw leven. U kookt, eet en leeft in deze ruimte. U wilt dan ook alleen een keuken die echt past bij uw inrichting en levensstijl. Vaak kost dat wel wat. Met onze aanbiedingen kunt u echter een mooie actie keuken scoren die niet alleen past bij uw smaak en in de desbetreffende keukenruimte, maar ook binnen uw budget.

Als u een keuken gaat aanschaffen is het altijd verstandig u goed te laten informeren. U kunt op ieder gewenst moment een medewerker vragen u te informeren over de mogelijkheden. Onze keukenspecialisten weten precies over welke eigenschappen de actie keuken beschikt. Zo kunt u bepalen of deze echt past bij uw wensen en eisen.

Een moderne en trendy actie keuken

Bij een actie keuken denkt u misschien aan een ouder model dat niet meer in de mode is. Niets is minder waar. Binnen onze acties vindt u regelmatig een design of juist een moderne klassieke keuken. Wij verkopen voornamelijk Duitse en Italiaanse keukens, dus ook deze vindt u terug in onze aanbiedingen. Wilt u meer weten over onze acties? Komt snel langs in onze showroom in Grou of Stiens!

Nieuws / Actueel

Stienstra in het nieuws

Klik hier voor het artikel uit de Leeuwarder Courant.

Gerealiseerde Keukens

Klik hier voor voorbeelden van Gerealiseerde Keukens door Stienstra.

 

Mijn keuken status